FÜLES

Óriási fordulat Szilágyi István fiának ügyében: ezt közölte a hatóság

Szilágyi István fia, Péter a vád szerint egy évvel ezelőtt, anyák napján gyilkolta meg kegyetlenül az édesapját. Örökre rács mögött maradhat.
  • Szerző: e.j.

Vádat emelt az ügyészség Szilágyi István fiának ügyében. A vád szerint a középkorú Péter tavaly májusban, anyák napján különös kegyetlenséggel végzett az édesapjával a saját otthonukban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nyomozás lezárultával kiderült, hogy a férfi idős édesapját kalapáccsal többször fejbe verte, fojtogatta, valamint a mellkasát is megtaposta.

Örökre börtönbe kerülhet Szilágyi István fia

Örökre börtönbe kerülhet Szilágyi István fia
Fotó: Ripost

A színész sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a többszörös koponyatörés és sorozat-bordatörés következtében a helyszínen elhunyt – közölte a Fővárosi Főügyészség.

Miután idén április elején a rendőrség lezárta az ügyet, az iratokat vádemelési javaslattal továbbküldték az illetékes ügyészségnek. A férfi ellen emberölés a vád, és úgy tűnik, élete végéig börtönben marad.

„A férfi – ismeretlenül maradt okból – 2020. május 3-án a reggeli órákban, az otthonukban, egy kalapáccsal az édesapjára támadt. A vádlott az időskorú férfit olyan súlyosan, és kitartóan bántalmazta, hogy azzal a sértettnek az átlagost jelentősen meghaladó szenvedést okozott. A Fővárosi Főügyészség a férfival szemben különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt a mai napon nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat ítélje életfogytig tartó fegyházbüntetésre és tiltsa el a közügyek gyakorlásától” – áll a Fővárosi Főügyészség közleményében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?