FÜLES

Megszólalt Szilágyi István gyilkos fiának nagynénje, hihetetlen dolgokat mondott

A vád szerint Szilágyi István tavaly májusban vesztette életét, miután fia különös kegyetlenséggel, egy kalapáccsal agyonverte.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt: vádat emelt az ügyészség Szilágyi István gyilkos fiával szemben, és életfogytig tartó börtönt kértek. A vád szerint Péter különös kegyetlenséggel végzett otthonukban az édesapjával. Kalapáccsal többször fejbe verte, fojtogatta, valamint a mellkasát is megtaposta. Szilágyi István sérülései pedig olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen belehalt azokba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hír hallatán, miszerint élete végéig rácsok mögött maradhat Péter, a nagynénje, Humenyánszky Sarolta teljesen összetört. Szerinte ugyanis a férfi nem tehet arról, hogy elkövette a szörnyűséget.

Örökre börtönbe kerülhet Szilágyi István fia

Örökre börtönbe kerülhet Szilágyi István fia
Fotó: Ripost

„Nem akarom elhinni, hogy ilyen súlyos lehet a büntetése Petinek. Nem érdemli meg, hogy az egész életét a börtönben töltse, de ha esetleg valaha ki is engedik, már öregember lesz, ki fogadná be? Szörnyű ez az egész, és tudom, hogy nem ő tehet róla…” – mondta a Blikknek Sarolta, aki szerint azért történhetett meg a tragédia, mert szülei többször megkérték a fiukat, hogy keressen magának munkát.

„Rossz és nehéz gyerekkora volt, szerintem azért történt a tragédia, mert a szülei állandóan noszogatták, hogy keressen munkát. Ha nem szekálják, talán nem történik meg a gyilkosság sem.”

Sarolta szeretne beszélni a gyilkos férfivel

„Nem tudom, miként lehetne kapcsolatba lépni vele, de akarom, hogy tudja, megbocsátok neki. Szeretem őt, de persze, elfogult vagyok, hiszen az unokaöcsém. Remélem, jól alakul a sorsa, nem bezárva tölti azt a sok évtizedet.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?