FÜLES

Szilágyi Jolika pénzt gyűjt gyilkos fiának – erre készül az özvegy

Pénzt küld fiának a börtönbe, és a jövőjét is igyekszik elrendezni, hogy mire Péter leüli a büntetését, saját otthon várja. Szilágyi István-kiállítást nyitott az egyik bevásárlóközpontban.
  • Szerző: Ripost

Élete legnagyobb tragédiáján van túl Szilágyi István özvegye, akinek három hónapja kicsúszott a lába alól a talaj, amikor férjét imádott fiuk, Péter halálra verte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

Jolika néniben azonban nem maradt harag, csak szomorúság, és továbbra is segíteni akarja gyilkos gyermekét.

Fotó: Bors

„A fiam sok dokumentumfil­met forgatott, még a jugoszláv háborút is megjárta, s most kaptam az értesítőt a jogdíjairól. Igaz, nem sok pénz, mindössze kilencezer forint, de kicsit kipótolva beküldöm neki, hogy teljen odabenn cigire, vagy amire akarja„ – mondta el a Borsnak Jolika.

Fotó: Bors

Mondandója közben megakadt a szeme a kiállítóterem tévéjén, amelynek képernyőjén a színésszel kö­zös életképeik – köztük az esküvői fotóik – jelentek meg. Egy pillanatra elakadt a szava, majd elérzékenyülve elmondta, rettenetesen hiányzik neki a férje.

Fotó: Bors

„Eladom a házunkat, már egy ideje hirdetem, és abból ma­gamnak és a fiamnak is szeretnék venni egy kis la­kást. Remélem, kijön be­lőle kettő, így amikor kiszabadul, lesz hol laknia, és folytathatja az életét” – mondta Jolika néni.

Fotó: Bors

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?