FÜLES

Õszintén vallott botrányos életéről Aurelio

Céltalan múltjáról mesélt rajongóinak az egykori villalakó.
  • Szerző: Ripost

Az újévhez közeledve szokás év végi önértékelést tartani, akár magunkban, akár nyilvánosan. Így tett a helikopterezés nagymestere, Aurelio, aki megdöbbentő őszinteséggel vallott múltjáról Instagram-oldalán.

"Aki a Villa előtt is ismert, az tudja, nagyon jól, hogy mindig kétség volt a családban és a baráti körben, hogy belőlem mi lesz?!

Sose voltak igazi céljaim napról napra éltem. Lehettem volna egy jó futballista, de inkább füveztem és hazudtam és kifogásokat kerestem.

- írja a műsorvezető.

 

Eszméletlen jó érzés tartozni valahova.Jó érzés hogy van értelme a hétköznapoknak.Aki a Villa elött is ismert az tudja nagyon jól hogy mindig kétség volt a Családban és a Baráti körben hogy belölem mi lesz?!Sose voltak igazi céljaim naprol napra éltem.Lehettem volna egy jo futballista de inkább fűveztem es hazudtam es kifogasokat kerestem.aztan jött a ValóVilág.köszönöm Istenem hogy más sorsot szántál nekem és rábólintottál arra hogy Igen van utam a különleges életem mégis páratlan.köszönom!!! Danke Papa és köszönöm azoknak a Barátaimnak akik bíztattak segítettek és támogattak és joban roszban melletem voltak vannak es lesznek!!! Ámen!!! #papa #cunit #meinefreunde #meinefamilie

Aurelio Caversaccio (@caversaccio) által közzétett fénykép,

Rajongói természetesen rögtön elárasztották a posztot támogató hozzászólásaikkal, megerősítették a műsorvezetőt, abban, hogy jó úton jár és büszkék rá.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?