FÜLES

Szomorú, amit Várkonyi Andrea tett Liptai Claudiával

Egy közeli ismerős tálalt ki a részletekről. Mi történhetett?
  • Szerző: bdf

Mindenkit  sokkolt múlt héten a hír, hogy az ország egyik álompárja, Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 év után a szakítás mellett döntöttek. Az is kiderült, hogy már a nyáron szétköltöztek. De hogy mi is történt közöttük pontosan, azt ma is homály fedi.

Az biztos, hogy Várkonyi életében előtérbe került a pszichológia, ismerősei szerint emiatt változhatott meg: mást és másokat kezdett el fontosnak tartani. Illetve a hírek szerint belépett egy új férfi az életébe.

A Best magazin azt írja, hogy olyan emberekkel is megszakította a kapcsolatot, akik nagyon közel álltak hozzá.

Legjobb barátnőjével, Liptai Claudiával sem beszél már. Pedig legendás barátság volt az övék, 12 évvel ezelőtt még Bochkor Gábort is Claudia mutatta be neki.

"Régóta nagyon jóban vagyunk. (…) Az öltözőben barátkoztunk össze. Claudia elég markánsan benne volt abban, hogy Gáborral összejöttünk. (…) Amikor nekem volt bánatom, vagy a válásom alatt, ő állt mellettem" – mondta még 8 éve egy napilapnak Andrea, aki a pletykák szerint most mindenből kihagyja Claudiát.

„Jó lenne most is egy ilyen barátnő, de a TV2-s kolléganője már nem tudja jó tanáccsal ellátni."

Nagyon jóban voltak, nem tudom, mi vezetett oda, hogy megszakadt a barátságuk.

"Még családilag is összejártak, és a lányaik, Panka és Nóri is jó barátnők lettek" – mondta el a hetilapnak egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős.

Mindenki csak találgat: nem tudni, mi történt pontosan a barátnők között, de az is elég árulkodó, hogy Claudia már a nyári esküvőjére sem hívta meg Andreát. Miközben korábban megesett, hogy nyaralni is kettesben mentek el. Vajon miért fordítottak hátat egymásnak?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?