FÜLES

Szörnyű baleset: kórházba kellett szállítani Csollány Szilvesztert

Újabb sérülés történt az Exatlon Hungary műsorában, ami után sebészeti beavatkozásra volt szükség.
  • Szerző: Ripost

Csollány Szilveszter azután került kórházba, hogy egy, a pályához tartozó vasdarab fejbe vágta és felszakadt az arca. Szerencsére a szemüvege rajta volt, így a szeme nem sérült meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„A végén volt egy tekerős elem, amiből ki kellett húzni a vasakat. Ahogy tekertem, vigyáztam arra, hogy a lábam ne ütközzön bele, viszont a tetején a cső pont nekicsapódott a szemüvegemnek, tulajdonképpen az szakította fel az arcomat„ – mesélte az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, aki az adrenalin miatt kevésbé érzékelte, hogy mekkora sérülést szerzett.

„Éreztem, hogy nekiment, de rohantam tovább. Kicsit fájt, de ahogy odafordultam a többiekhez, a fiúk mondták, hogy ömlik a vér az arcomból. Akkor mondtam, hogy te jó ég, hozzáértem, és tényleg tiszta vér lett a kezem” – emlékezett vissza

Az orvosi stáb ragasztótapaszokkal összehúzták a sebet, de a biztonság kedvéért bevitték a kórházba, az orvos javaslatára pedig össze kellett ölteni a sebet, hogy ne fertőződjön el.

„Ájulós típus vagyok, de tudtam, hogy nem igazán van más választásom, ha versenyezni szeretnék„ – mondta a Bajnokok legidősebb tagja a Blikknek

Csollány szerint ha egy sportoló nem érez fájdalmat, akkor nem él. Persze Szilveszter maga is aggódott, hogy itthon, a képernyő előtt ülve a felesége és a lányai mennyire borulnak ki, amikor a vérző fejét látják majd a tévében. Természetesen a stáb azonnal értesítette a családot, hogy ne a képernyőről kelljen megtudniuk, mi történt Csollánnyal. A sportoló felesége, Judit meg is erősítette: nem viselik jól az ilyen jeleneteket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?