FÜLES

Születésnapján Lajcsi őszintén bevallotta: „Kifordultam önmagamból, miután sikeres lettem”

A trombitaművész sokáig álmodozott a hírnévről, amit később a Dáridó meg is hozott számára. Ám ezután valami megváltozott benne.
  • Szerző: Ripost

Január 25-én hétfőn ünnepli 60. születésnapját Galambos Lajos, aki szeretteitől távol, egy titokzatos helyre vonult vissza. Az ünnepi hangulatot azonban elrontotta a múlt heti újabb fordulat, amikor a NAV emberei felkeresték feleségét, Boglárkát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Húztam egy határt. Nem kellenek új barátok, arra sincs szükségem, hogy a sok álságos érdekember köszöntsön a születésnapomon, ezért vonulok el. Más életet akarok élni, mint eddig” – árulta el a Blikknek Lajcsi. A trombitaművész hálás feleségének, hogy mindig otthon volt és felnevelte gyermekeit, de amikor végre megkapta a rég áhított sikert, teljesen kifordult önmagából. A színpadon imádták, még otthon a magányt választotta.

„A világ legjobb trombitása akartam lenni, űztem a sikert. Nagyon sok évig vágytam rá, amikor pedig jött, függővé tett. Sofőröm volt, mert nagyzolni akartam, fontosnak tűnni, ráadásul olyan hatalmas autót vettem, hogy parkolni sem lehetett vele. Megváltoztam, kifordultam önmagamból. Akkor még élt apám, sosem felejtem el, ahogy mondta: „Kicsi vagy te ehhez, fiam!” Szólt, hogy nem jó irányba megy az életem, nem szabad elfelejtenem, honnan jöttem. Figyelmeztetett: még mindig az a soroksári kissrác vagyok, aki régen ” – ismerte el Lajcsi, aki azt is hozzátette, már csak azért engedi be a nyilvánosságot a magánéletébe, mert tudja, minden vagyonát és sikerét a rajongóinak köszönheti.

És ezeket olvastad már?