FÜLES

Teljesen kiakadtak a rajongók: Harry és Meghan elviselhetetlenül viselkedett

Harry és Meghan úgy viselkedik, mintha nem is az adófizetők pénzéből élnének.
  • Szerző: Ripost

Szombaton tartották Harry herceg és Meghan hercegné kisfiának a keresztelőjét. A lapok azonban nem azzal vannak tele, mennyire aranyos is a kis Archie. Sokkal inkább a felháborodástól hangos a brit sajtó.

Az alattvalók szerint ugyanis egyenesen gusztustalan, hogy a herceg és felesége a nyilvánosság teljes kizárásával rendezte meg a keresztelőt, illetve még azt sem árulták el, kik lettek a keresztszülők.

"Nagyon sok adót fizetek, amiből az ő életüket is finanszírozzák. Erre ők? Egyik pillanatban még uralkodni akarnak, a másikban már nem. Az alattvalóknak igenis joguk lett volna megnézni a keresztelőt. De ők mindent akarnak: hogy jóllakjon a kecske, de a káposzta is megmaradjon. Pedig sokan már azt se nézik jó szemmel, hogy celebekkel barátkoznak. Itt lenne az ideje, hogy elfelejtsék Hollywoodot. Õk a királyi család tagjai. Így is kellene viselkedniük" - vélte a 63 éves Anne Daley, aki direkt elutazott Windsorba, hogy csak egy pillanatra láthassa Archie-t.

Egyébként a bennfentesek tudni vélik, hogy Charlie van Straubenzee lett a kisfiú keresztapja. Charlie egy iskolába járt Vilmossal és Harry herceggel, jó barátok lettek az évek alatt. De nem csak ő, hanem az egész család jó viszonyt ápol a királyi családdal. Charlie bátyja lett például Charlotte hercegnő keresztapja.

De feltűnt a keresztelőn Tiggy Legge Bourke, aki Harry herceg dadája volt. A hírek szerint ő is egyike a keresztszülőknek.

Egyelőre azonban hivatalosan nem közölték, kik vehetnek részt Archie Harrison Mountbatten-Windsor életében.

És ezeket olvastad már?