FÜLES

Titokban összeházasodott Szabó Győző és kedvese

Egy újabb titkos sztáresküvő zajlott le nemrég. Tizennyolc év után vette el Rezes Juditot a színész.
  • Szerző: Ripost

Hosszú idő után végre kimondta a boldogító igent Szabó Győző és szerelme, Rezes Judit. A színészpár titokban kötötte össze az életét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Blikk információi szerint egy eldugott, romantikus magyarországi kistelepülésen, minden felesleges felhajtás nélkül, viszonylag szűk körben tartották meg esküvőjüket.

Szabó Győző és Rezes Judit

Szabó Győző és Rezes Judit
Fotó: Keller Mátyás

Immár 18 éve, hogy együtt éltek, de olyannyira biztosak voltak egymásban, hogy nem tartották sürgősnek, hogy papírjuk is legyen róla.

„Hét éve jegyeztem el Juditot, de valahogy nem volt sürgős, hogy meglegyen az esküvő. Mindig akadt valami, ami közbejött. Tavalyelőtt például átköltöztünk egy csodás házba. Egyházi esküvő nem lesz, de szerintem idén nyáron már meglesz a lagzi, ám elképzelhető, hogy csak ősszel, vagy – ha esetleg nagyon összejön az élet – jövő tavasszal. A lényeg, hogy – magunkat ismerve – néhány hét alatt összehozzuk” – árulta el Győző még a nyár elején.

A lap értesülései szerint csak a család és a legközelebbi barátok voltak jelen a nagy napon. Felkeresték Szabó Győzőt is a hír kapcsán, aki nem titkolta, hogy immár Rezes Judit férje, de többet nem volt hajlandó elárulni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?