FÜLES

Több milliót bukott Oszter Sándor

Az üzérkedéssel vádolt művészről kimondta a bíróság, hogy ártatlan, azonban az öröme nem teljes.
  • Szerző: Ripost

Több, mint három évig húzódott Oszter Sándor bírósági ügye, melyben a művészt hat társával együtt üzérkedéssel vádolták. A színészre az ügyészség négy év és hét hónap letöltendő börtönbüntetést kért, azonban a másodfokú tárgyalás ítélete tisztázni tudta Osztert. A Kossuth-díjas művész ennek ellenére cseppet sem elégedett, úgy érzi, sosem tudják kárpótolni az erkölcsi veszteségért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

„Meghurcoltak, és minden formában megszégyenítettek. Éveken keresztül a nevemtől zengett a sajtó, a tv, a rádió, és mindenhol azt hirdették, hogy bűnöző vagyok. Igaz a bírósági ügy lezárult, és végre-valahára kiderült, hogy ártatlan vagyok, mégsem vagyok elégedett” – kezdte a Borsnak dühösen a Kossuth-díjas művész, aki úgy érzi, a felmentése nem kárpótolja azért, amin az elmúlt három évben keresztülment.

„Elég kérdést szegeztek nekem, faggattak, vallattak, de kérdem én: mégis ki fogja tisztára mosni a nevem? Ki fogja megfizetni mindazt a kárt, amit okoztak nekem? Ki fogja megtéríteni azt a sok millió forintot, amitől elestem? Én tudom a választ, senki” – fakadt ki Oszter.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?