FÜLES

Több milliót loptak Bódi Csabitól, ez derült ki a tettesről

Az énekes autóját a szülei háza előtt törték fel. Kamera rögzített mindent.
  • Szerző: Ripost

Újabb információk derültek ki a tolvajokról, akik feltörték Bódi Csabi autóját és elloptak tőle 1,2 millió forintot, illetve egy 200 ezer forintot érő karórát. Az énekes elárulta, az egyik elkövető becenevét már tudják, azonban a nyomozás miatt több részletet nem mondhat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Rengeteg tippet kaptunk, az egyik elkövetőnek már a becenevét is tudjuk, de a rendőrök megkértek, ne áruljak el részleteket, mert ezzel veszélyeztetem a nyomozásukat” – kezdte a Blikknek Csabi, aki az ellopott milliókról már lemondott, viszont azt reméli, hogy az óráját visszakapja, hiszen azt még a feleségétől kapta ajándékba.

„A tettesek csak azért nem kerültek még elő, mert elrejtőztek. Hamarosan bilincsben lesznek, ebben biztos vagyok! Csak a karóra miatt aggódom! Csak remélni tudom, hogy biztos helyre tették, és amikor látják, hogy ezt úgysem úszhatják meg, akkor előadják. A pénzről már lemondtam... Megfogadtam, ha valami visszajön belőle, azt a Bókay utcai gyermekklinikának adom, mert ott gyógyították meg a fiamat„ – fogalmazott Csabi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?