FÜLES

Tóth Andi elárulta, milyen pasit szeretne

Nemrég szakított korábbi párjával az énekesnő. Egyelőre ugyan nem szeretne valami újba belekezdeni, de férfiideáljáról konkrét elképzelései vannak.
  • Szerző: Ripost

Az énekesnő a Sztárban Sztár műsorában hétről hétre lenyűgözi versenytársait, a zsűritagokat és persze a nézőket is. Azonban a férfiakkal még sincs szerencséje, saját meglátása szerint ugyanis nem mernek közeledni hozzá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Többször fordult már elő velem, hogy olyan üzenetet kaptam, amelyben egy srác azt írta, hogy itt és ott látott, de nem mert odajönni. Lehet, a kisugárzásom ijesztő, de az tény, hogy félnek tőlem a férfiak” – árulta el Andi a Blikknek, majd azt sem rejtette véka alá, milyen párra vágyik.

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

„Azt gondolom, hogy egy igazi férfi a talpán, egy férfiállat, na, ő majd oda mer jönni. És ő jöhet is, persze csak akkor, ha normális és kedves. Külsőre mindig is volt zsánerem. Brad Pittnek nem mondanék nemet, de alapvetően a sötét, félhosszú, túrható hajú pasik jönnek be, a kék szemekért odavagyok, és szeretem, ha egy pasinak van válla. Nekem nem kell kockás has, de azt szeretem, ha úgy fölém tud tornyosulni, hogy adjon biztonságérzetet. Amitől viszont kivagyok, ha egy pasinak vékonyabb a lába, mint az enyém” – vallotta be Tóth Andi.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?