FÜLES

Új kihívást indított el Harsányi Levente, csatlakozz te is!

A műsorvezető elindította a karantén-divatbemutatót. A fotók magukért beszélnek!
  • Szerző: Ripost

Úgy tűnik, Harsányi Levente egy cseppet sem unatkozik az önkéntes karanténban! A műsorvezető nem csak magát, de a rajongóit is rendszeresen szórakoztatja humoros posztokkal, most pedig egy újabb ötlettel rukkolt elő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elindított egy kihívást, amelynek az a lényege, hogy az otthon talált, régi ruhadarabokból egy stílusos szettet kell összeállítani, amit aztán a követők pontoznak.

Fotó: Ripost / Ripost

„Egy újabb hülyeség, de ebben lehet némi rendrakási kihívás is. Tedd rendbe az otthoni ruhatárad címmel, elindítom a karantén-divatbemutató kihívást! Csak otthon talált, rég nem használt cuccokból és kiegészítőkből állíts össze egy szettet, és tölts fel 10 db képet. Aztán majd döntenek a követők” – írta Levente, akinek a fotói igencsak egyediek lettek. Íme!

Egy újabb hülyeség, de ebben lehet némi rendrakási kihívás is. Tedd rendbe az otthoni ruhatárad címmel karantén divatbemutató challenge kihívás!!!! Csak otthon talált rég nem használt cuccokból kiegészítőkből állíts össze egy szettet ( Federer nem játszhat) és tölts fel 10 db képet. Aztán majd döntenek a követő rajongók (cyla) na nézzük. Mari vagy nem Mari ?:) akiket kihívók : @curtis4ker @zanazoltan @vinczeo7 @abel.anita @berendiszonja @olinacsa @csonkabrandy @kata.vad @wolfkatiofficial @bikfalvitamas_a_biki

És ezeket olvastad már?