FÜLES

Újabb barát pletykált Harryről, egyre több dolog hiányzik neki

A brit királyi családból kiugró hercegnek egyre jobban hiányoznak a régi élete részletei.
  • Szerző: The_M

Hiába döntött úgy néhány napja Harry és Meghan, hogy nem nyilatkoznak többé a legnagyobb brit napilapoknak, az ismerőseik megteszik helyettük és információt szoilgáltatnak. Most egy régi katonatársa mesélte el, hogy Harrynek mennyire hiányzik a katonaság.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Még nem fogta fel teljesen, hogy minden katonai rangjától megfosztotta a királynő a Megxit részeként, és így többé semmilyen hivatalos eseményen nem támogathatja a bajtársait. Szerinte a sajtóval szemben is jobban védené a királyi udvar, ha még mindig a sereg tagja lenne. Persze nem okolja Meghant, amiért civilebb életet akart és Los Angelesben letelepedni, de egyelőre nem hiszi el, mennyire felfordult az élete.

Fotó: Profimedia

Harry kereken öt éve hagyta ott az aktív szolgálatot, de továbbra is a brit légierő, valamint a haditengerészet tisztje maradt. Az anyja, Diana halálát követően egyedül a szolgálat alatt érezte boldognak magát, amit csak a Meghannal való megismerkedése tudott fokozni. De az élet – és a felesége – úgy döntött, hogy a két jóból csak az egyiket tarthatja meg.

A hercegről az utóbbi napokban több közeli ismerőse is nyilatkozott a brit lapoknak. Így megtudhattuk, hogy nem találja a helyét Los Angelesben, sokkal inkább Kanadában maradt volna, de a honvágya is egyre nagyobb.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?