FÜLES

Újabb botrány Gáspár Győző életében, ezért jelentette fel saját apját

A 45 éves mûsorvezetőnek már nem kell az adóhatósággal bajlódnia, de most a saját családjával kapott össze.
  • Szerző: Ripost

Győzike feljelentette az édesapját, idősebb Gáspár Győzőt - tudta meg a Blikk. Pedig már úgy tűnt, rendeződik a showman élete, hiszen néhány napja kézhez vehette a határozatot, amely szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal megszünteti ellene az eljárást a nagy értékre elkövetett sikkasztás bűntette miatt.

Így a nyomozó hatóságtól már nem kell tartania, ám a családon belül minden bizonnyal parázs viták vannak, főleg, hogy nemrégiben ki is hallgatták idősebb Győzőt az ügyben.

"Jó pár hónapja jelentette fel az apját közokirat-hamisítás miatt" – számolt be a lapnak a meglepő fordulatról Győző egyik ismerőse.

"Egy vitás családi ügy miatt teljesen kétségbe volt esve, és tehetetlennek érezte magát, nem igazán tudta megbeszélni az apjával, ami nem tetszett neki egy vitás ügyben. Ezért bement a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen, hátha ezzel sikerül lezárni a konfliktust. Azért van ellentét köztük, mert Győző azt állítja, az édesanyja 2015-ös halála után az apja valótlan tartalmú, hamisított okiratokkal szerzett meg egy céget, amely korábban az édesanyja tulajdonában volt" – mesélte az ismerős, aki további részleteket is elárult a történtekről.

"Győző és a családja közt elég sok a feszültség mostanában. Bár alapvetően nagyon szeretik egymást, mindig kiállnak egymásért, Győző testvére, Zsolti és a papájuk, az öreg Győző is elég hirtelen természetű. Nem csoda, hogy sokszor elszabadulnak az indulatok. Ezért is juthattak el odáig, hogy feljelentés legyen a családon belül. Furcsa helyzet ez most, mert a viszály ellenére együtt kell élniük, ugyanis egy telken, de külön házban laknak mindannyian" – árulta el az informátor.

Győzike az üggyel kapcsolatban nem kívánt nyilatkozni.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?