FÜLES

Újabb fordulat Szilágyi István fiának az ügyében

A színészt május 3-án olyan súlyosan bántalmazta a fia, hogy belehalt a sérüléseibe.
  • Szerző: Ripost

Ismételten meghosszabbították a letartóztatását Szilágyi István fiának! Péter a gyanú szerint május 3-án hajnalban olyan súlyosan bántalmazta a édesapját, hogy a sérüléseibe azonnal belehalt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ország Lópici Gáspárjának fia az eset után közel három hónapot töltött az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben, majd júliusban a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Venyige utcai részlegébe került át. Először november 5-ig hosszabbították meg a férfi letartóztatását, most azonban ismét változtattak, így Péter január 15-ig még biztosan rács mögött lesz.

Fotó: Ripost

„A Fővárosi Főügyészség indítványának helyt adva a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája 2021. január 15. napjáig meghosszabbította annak az 50 éves férfinak a letartóztatását, aki 2020. május 3. napján a reggeli órákban budapesti XVII. kerületi otthonukban olyan súlyosan bántalmazta édesapját, hogy a sértett elhalálozott. A védelem lakás elhagyását megtiltó bűnügyi felügyelet elrendelésére vonatkozó indítványát a bíróság elutasította és megállapította, hogy a bűncselekmény kiemelt tárgyi súlya és a gyanúsított személyi körülményei, valamint a bűntettesi előzményei alapján változatlanul megállapítható a szökés, elrejtőzés, valamin a bűnismétlés veszélye, amelyek kiküszöbölésére enyhébb kényszerintézkedés alkalmazása nem lenne elegendő. A végzés nem végleges” – olvasható a Fővárosi Főügyészség közleményében.

És ezeket olvastad már?