FÜLES

Újabb párost igazolt Hajdú Péter, már most forrnak az indulatok

Korábban már dolgoztak együtt, így garantálhatók a csípős riposztok.
  • Szerző: Ripost

Öt évvel ezelőtt a FEM3 Café stúdiójában alkotott duót Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián, és már akkor maradandó élménnyel gazdagította a nézőket ennek a két, totálisan más habitusú embernek a duója.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Míg Zsuzsa a komoly vonalat igyekezett képviselni, Krisztián sokat viccelődött, sokszor terelte indokolatlanul más irányba az interjút, amit Zsuzsa nehezen viselt, és aminek persze hangot is adott. A két műsorvezető évekkel ezelőtt például úgy vágott neki a közös munkának, hogy ilyeneket mondtak:

Demcsák Zsuzsa évekkel ezelôtt már dolgozott együtt Berkivel, akkor sem volt zökkenômentes a kapcsolatuk
Fotó: Bors

„Majd Zsuzsi vezeti a mű­sort, én meg beülök mellé biodíszletnek” – kommentálta a közös munkájukról szóló hírt Berki, mire Demcsák így felelt: „Annyira jó, hogy tudod a helyed a világban”.

A felek egy-egy interjú közben is simán beszólogattak egymásnak, az egyik közös szereplésük közben például ez hangzott el:

„Milyen lehet a nyitott házasság?” – kérdezi Berki.

„Előbb a házasságot kellene megtapasztalni!” – válaszolta nem túl kedvesen Zsuzsa.

Berki laza stílusának, rögtönzött műsorvezetésének pontosan az ellentéte az interjúkra maradéktalanul felkészülő Demcsák Zsuzsa, így biztosan lehetünk benne, hogy akkor is lesz műsor a stúdióban, ha éppen nem ül bent vendég – írja a Bors.

Berki Krisztián nem a legrutinosabb mûsorvezetôk közé tartozik, ráadásul a véleményét sem rejti véka alá
Fotó: Czerki Gábor

Zsuzsa és Krisztián szinte biztos, hogy elszórakoztatják egymást és persze a nézőket is. Nem véletlenül szerződtette le a Life Tv-hez őket Hajdú Péter, vezérigazgató. A tévés pontosan tudja, hogy kell műsort csinálni.

A nézők között azonban már most vannak olyanok, akik nem feltétlenül boldogok a duó miatt, Hajdú Péter Instagram- és Facebook-oldalán is a gratulációk mellett sok negatív komment is érkezett. Többen attól félnek, hogy a műsorvezetők majd összevesznek élő adásban, mások szerint Demcsák Zsuzsa egy sokkal tapasztaltabb kollégát is megérdemelt volna.

„Kihagytam volna …mármint az Urat. Zsuzsa most bizonyíthatott volna hogy rendben van… Ilyen párral lefelé is billenhet a mérleg, de ne legyen igazam” – írja az egyik hozzászóló.

És egy újabb igazolás: Berki Krisztián is jön a Life Tv-re???☝? Demcsák Zsuzsával együtt vezetnek majd műsort! @berkikrisztian @zsdemcsak @lifetvhungary #hajra #lifetv

Közzétette: Hajdú Péter2020. július 28., kedd

A hírek szerint a duót nem érdeklik a negatív kommentek, ők várják a kezdést. Berki Krisztián már most biztos benne, hogy szuper jó lesz a közös műsorban, Zsuzsa pedig felkészült rá, hogy időnként helyre kell majd tennie a műsorvezetőtársát.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?