FÜLES

Újabb részletek Tenya kiborulásáról: megszólalt a megvert lovász barátja

Nem ez volt az első eset, hogy Pintér Tibor balhésan válik meg egy alkalmazottól. Ez idáig azonban sosem fajult el ennyire a helyzet.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a is beszámolt, gyanúsítottként hallgatták ki Pintér Tibort, aki ellen testi sértés miatt nyomoznak, miután állítólag összetűzésbe keveredett az egyik alkalmazottjával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Az egyik lovásza két nappal ezelőtt bejelentette, hogy szeretne felmondani, Tenya pedig ezen valamiért annyira felhúzta magát, hogy nekiesett a férfinak és nem csupán agyba-főbe verte, de még az iratait is elvette. Ám ennyinél nem állt meg: az alkalmazott kocsijának is nekiesett és abban is károkat okozott.

A Blikk a hétvégén a lovardában próbált utána járni a történteknek. Végül sikerült rátalálniuk a megvert lovász egyik barátjára.

„Mindenki erről beszél és fel van háborodva. A lovász – aki egyébként kaszkadőrként is dolgozik – felmondott neki. Ezen persze összevitatkoztak, ami verekedésig fajult, pontosabban Tenya őrjöngve ütötte a lovászt, aki csak állta a pofonokat. Ő egyébként harcművész, még szerencse, hogy az ilyen sportágakat űzőkre jellemző a hatalmas önuralom, szerintem ezért nem ütött vissza. Ki tudja, mi történt volna akkor... Miután Tenya abbahagyta az ütlegelést, a férfi nyugodtan csak ennyit kérdezett: „Befejezted?” Később pedig közölte vele, hogy akkor megy a rendőrségre, és feljelentést tesz” – mondta a meg nem nevezett barát.

A Blikk úgy tudja, hogy a dolgozót lelkileg nagyon megrázta az eset, és valóban a rendőrséghez fordult segítségért, az iratait is ott kapta vissza. A lovardában megkérdezettektől az is hamar kiderült, hogy az igazgató dolgozói között nem ez volt az első konfliktus.

És ezeket olvastad már?