FÜLES

A békülés után új szintre léphet Vajna Tímea és szerelme kapcsolata

Timi komoly dilemmákkal küzd a jövőjét illetően, ám hódolója nem hagyta veszni a kapcsolatukat. Zoli egészen Amerikáig repült, hogy kibéküljenek.
  • Szerző: Ripost

Sokáig úgy tűnt, hogy Vajna Tímea ismét megtalálta az igazit egy sármos milliomos mellett, de aztán jött a hír: véget ért a románc. Állítólag Timi és Zoli már az esküvőt is fontolgatták, de aztán valami történt köztük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bors most megtudta, hogy Zoli a napokban repülőre szállt és kiutazott szerelméhez, hogy megmentse a kapcsolatukat. „Úgy tudom, Zoli múlt hét kedden utazott ki Timihez. Képtelen őt elengedni és békülni akar. Timi is hasonlóan érez, teljesen bele van zúgva” – árulta el a pár egyik közeli ismerőse.

Vajna Timi és Zoltán Andy Vajna sírjánál

Zoltán gyakran járt vendégségben Vajnánál, de csak a filmmogul halála után lett komoly a kapcsolatuk
Fotó: Bors

A pletykák szerint ismét dúl a szerelem Tímea és párja között. Így nem tudni, hogy min gondolkodik még, de a nagy floridai békülés komoly elhatározást hozhat az örökösnő részéről, s mérföldkő lehet a Zolival való kapcsolatában.

„Timi egy gyönyörű, csinos nő, de sosem lehet biztos benne, hogy melyik az igazán vonzó egy férfi számára, ő vagy a mesés vagyona. Az az igazság, hogy a pénz mellett Timiéknek fontos az is, hogy a leendő férj és apuka kellően intelligens legyen, mert hisznek a jó és rossz génekben. Kimondva furcsa lehet, de igazából ez egy abszolút normális hozzáállás, hogy valaki minden szempontból hozzá és az igé­nyeihez méltó partnert keres, és mindent megtesz azért, hogy egészséges, okos, szép, csupa jó génekkel megáldott gyereket hozzon a világra” – árulta el az ismerős.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?