FÜLES

Harc az idővel: Vajna Tímea műtéten esett át, nem várhatott tovább

Alig volt meg az eljegyzés, máris nagy lépésre szánta el magát Vajna Timi.
  • Szerző: Ripost

Vajna Tímea nem is lehetne boldogabb: vőlegénye, Zoltán ugyanis nemrégiben mesés, harmincmillió forintot érő gyűrűvel eljegyezte, és úgy tűnik, a menyasszony végre megtalálta a régóta áhított boldogságot kedvese oldalán. Szeretnék összekötni az életüket, aminek a megkoronázása lehet egy kisbaba, akire Timi régóta vágyik. Még Andy Vajna feleségeként vágott bele először a lombikprogramba Amerikában, ám a filmmogul halála miatt végül nem került sor a beültetésre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vajna Tímea

Fotó: Ripost

Most közösségi oldalán számolt be róla, hogy szerencsésen túlesett egy endometriózis- és egy petefészekciszta-eltávolító műtéten, és kétszer is vettek tőle petesejtet, amit hosszú hormonkezelés előzött meg. 38 évesen úgy érzi, sürgeti az idő, ezért sem várt tovább a petesejtfagyasztással. „A kor nem tréfadolog. Már értem, miért mondják az orvosok, hogy a nők 35 éves koruk alatt szüljenek. De az élet nem olyan egyszerű… körülmények, munka, kapcsolat...” – írta.

Tímea erőt szeretne adni sorstársainak azzal, hogy beszámolt endometriózisáról, amitől már régóta szenved, és ami a teherbe esést is megnehezíti. „Szinte állandóan fájt a hasam, főleg a menstruáció alatt (volt, hogy hánytam, elájultam és nem bírtam felkelni a földről az erős görcsöktől, erős vérzéstől. (…) Húgomnak is volt endoműtétje (genetikai hajlam). Kétszer levették a petesejtjeimet, amit két hét hormonkezelés (hasbaszúrás) előz meg, ez még jobban felerősítette az endometriózist, és hozzájárult a ciszta kialakulásához” – magyarázta követőinek a műtét okait Tímea, aki már túl van a beavatkozáson, lefagyasztott petesejtjei pedig már csak arra várnak, hogy a pár mikor szánja rá magát a beültetésre, hogy egy kisbabával pecsételhesse meg boldogságát.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?