FÜLES

Van remény a békülésre? Még találkozgat Weisz Fanni és férje

Az egykori álompár tagjai alig egy hónapja bejelentették, hogy zátonyra futott a házasságuk.
  • Szerző: Ripost

Weisz Fanni és Hajmásy Péter két év házasság és hét év együttlét után döntött úgy, hogy lezárják a kapcsolatukat. Az egykori sztárpár szakítása váratlanul érte a rajongókat, hiszen úgy tűnt, minden rendben van közöttük, ám a bejelentésükből kiderült: kihűltek az érzelmek, ráadásul a karantén sem tett jót a románcuknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sokáig azonban úgy tűnt, Fanniék adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak, legalábbis erre utaltak a jelek. Péter oldalán még mindig találunk a feleségéről képeket, ráadásul a jegygyűrűjét is viseli. Ellentétben a siket modellel, aki már nem hordja az ékszert és a fotóin sem mosolyog vissza ránk egykori szerelme. Most azonban egy újabb remény csillant fel, ugyanis Péter arról posztolt, ahogy kutyájukkal, Szőlővel sétál.

Fotó: Ripost

A kutyus három éve került Fanniékhoz és gyermekükként tekintettek rá. Úgy tűnik, hogy most Szőlő kötheti össze a házasokat, ugyanis felváltva osztanak meg fotókat a kis kedvencükről. Egyik nap még Fannival utazik valahova, másnap viszont már Péter sétáltatja a négylábút. Kutyájuk miatt tehát a mai napig találkoznak, folyamatosan tartják a kapcsolatot. Talán az eb mentheti meg a házasságukat?

Babát szerettek volna

Februárban még boldogan nyilatkoztak Weisz Fanniék. Elmondták: többször is szóba került már a családalapítás, és akár idén jöhet a baba.

„Abszolút nincs rajtunk nyomás, fiatalok vagyunk, nem sietünk. Szépen járom az utat, amit az orvosok a pajzsmirigy miatt kitűztek nekem, és ami most a babát illetően zöld lett, úgyhogy mindegy, mikor jön a baba, persze örülnénk, ha már idén hárman lehetnénk” – nyilatkozta februárban Fanni.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?