FÜLES

Váratlan fordulat: Újabb RTL-es sztár igazolt a TV2-höz!

Õsztől már a konkurens csatorna képernyőjén tûnik fel az X-Faktor győztese, aki a Sztárban sztár produkciójában kapott szerepet!
  • Szerző: T.B.

Kocsis Tibort öt éve ismerte meg a közönség, amikor megnyerte az X-Faktor második szériáját. Az énekes örül annak, hogy az új lehetőséggel újra egy főműsoridős, szórakoztató műsorban láthatják a nézők, és ehhez nem kell mást csinálnia, mint amihez a legjobban ért: énekelni.

"Nagyon izgalmas időszak következik, megtisztelő, hogy a TV2-nél rám is gondoltak, amikor összeállították a szereplők névsorát. Azt gondolom, hogy az embereknek van egy kialakult képük rólam, de biztos vagyok benne, hogy új színeket is meg tudok mutatni magamból, talán egészen meglepőeket is" - mondta a Blikknek az énekes.

Nagyon örülünk, hogy Tibor is csatlakozik a Sztárban sztár csapatához, tehetsége maximálisan indokolja szerepét a TV2 szuperprodukciójában.

A korábbiakhoz hasonlóan az idei mezőny is erős lesz, ezért kíváncsian várjuk bemutatkozását az új szerepben" – mondta Ökrös Gergely, a TV2 program- és kreatív igazgatója.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?