FÜLES

Vége a harcnak? Megszólalt L.L. Junior kisfia elhelyezéséről

Miután LL. Junior és Csilla megállapodtak, a zenész még mondott néhány dolgot, és érdekes információk is kiderültek.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, vitákból volt elég L.L. Junior és volt kedvese, Csilla között – egyszer még a szomszédok a rendőröket is kihívták hangos vitatkozásuk miatt. A szópárbajok és a feszültség oka az utóbbi hónapokban egyértelműen kisfiuk elvesztése volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nehéz hónapok után úgy tűnik, sikerült végre megegyezniük a hatéves Lacika elhelyezésével kapcsolatban, amelyhez a papírokat mindketten aláírták és benyújtották a bíróságon. A gyermek érdekeit szem előtt tartva közös felügyelet mellett döntöttek, azaz egy hetet az édesapjánál, egy hetet az anyukájánál tölt majd.

„Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy tegnap sikerült aláírni a gyermekelhelyezési megállapodást. Kizárólag a gyermekem érdekeit, jövőjét és boldogságát néztem, így innentől közös felügyeletet gyakorlunk az anyukával felváltva, ami a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egyik héten az anyukánál, másik héten nálunk lesz Lacika” – fogalmazta meg közösségi oldalán L.L. Junior.

A Blikk megkereste a zenészt, aki szűkszavúan annyit mondott:

„Jó, hogy megállapodtunk, nem akartunk már tovább harcolni. Többen mondták, hogy a váltott gondoskodás nem a legjobb, de mi úgy ítéltük meg, hogy ezzel nem lesz gond. Én abban hiszek, hogy a szeretet mindent legyőz

Információk szerint azért is húzódott hónapokig a megegyezés, mert eleinte a zenész azt szerette volna, ha kéthetes váltásokban nevelik a gyermeket, ezzel viszont Csilla nem értett egyet.

„Bár Junior kapta meg ideiglenesen a felügyeleti jogot, azaz a kisfiú nála lett volna, amíg az ügy le nem zárul, Csilla pedig csak előre meghatározott időben láthatta volna, de ezt nem akarta. Lacika bejelentett lakcíme az lesz, ahol Csilla lakik az édesanyjánál, de külön lakrészben. Sőt, mivel jövőre Lacika iskolás lesz, az ezzel járó összes költséget Junior állja majd” – mondta a zenész egyik ismerőse.

Már a héten Csillánál van a gyermek, tartásdíjat pedig egyikük sem fizet. Junior viszont magára vállalta az iskoláztatás költségeit. Mindketten kikötötték, hogy a nyaralásokról, az iskolai szünetekről, a médiában való megjelenésről előre egyeztetnek.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?