FÜLES

Végre! Itt az igazság Kis Grófo verekedési ügyében

A népszerû énekes "kabátlopási ügybe" keveredett. A szakértő szerint a rivális fél a sztár nevét akarja felhasználni.
  • Szerző: szz

A sztár unokatestvére barátnőjének családjával keveredett verekedésbe egy koncert után, s a helyszínen ott volt a mulatós zene új királya is.

Ezt a zenész nagybátyjától, Kozák Páltól tudjuk, aki a Mokka vendége volt hétfő reggel, és elmondta a teljes igazságot arról, mibe is keveredett Kis Grófo. Történt ugyanis, hogy Kozák fia és annak menyasszonya vitába keveredett, aminek költözés lett a vége. A nő családja ezt próbálta meg sajátos módon lerendezni azon az éjjelen. A zenész nagybátyja kiemelte, az alacsony termetű Grófo esélytelen lett volna a rivális családdal szemben. Ugyanakkor bízik benne, hogy a két család leül egy asztalhoz, s per nélkül megegyeznek.

A TV2 Mokka című műsorában a zenész ügyvédje is beszélt az autós üldözésről és a vitáról. Ügyvédje szerint teljesen ártatlanul került rendőrségi ügybe Kis Grófo. Mint arról a %% is beszámolt, a népszerű zenészt rabosították, miután egy családi botrány után garázdasággal vádolják.

Ügyfelem tipikus kabátlopási ügybe keveredett. Ott volt a helyszínen, de őt nem verte senki, ő sem bántalmazott senkit. Hírbe hozták, emiatt került bele az eljárásba. Folyik az ügy, de ehhez Kis Grófónak nincs köze

- mondta dr. Kiss Attila, aki nem cáfolta, elképzelhető, hogy ügyfelét csak azért jelentették fel, hogy a nevével hírverést csináljanak az ügynek.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?