FÜLES

Végre teljes a Mintaapák stábja: kiderült, melyik színésznő váltja Kovács Patríciát!

Végre fellélegezhetnek a nézők: az elmúlt hetek nehézségei ellenére sikerült pótolni a Mintaapák távozó színészeit! Ez azt jelenti, hogy hamarosan elkezdődhet a sikersorozat második évadának forgatása, ráadásul nem is akármilyen szereplőgárdával: a Ripost megtudta, melyik népszerű színésznő alakítja ezentúl Lindát, a kedves óvónőt.

Az elmúlt hetek kálváriája után végre elkezdődhet a Mintaapák második évadának forgatása, miután az elmúlt hetekben a TV2 sikersorozatának alapcsapata szinte teljesen lecserélődött.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Fenyő Iván békében vált el a csatornától még májusban, ám június elején három további szereplőről, Szabó Kimmel Tamásról, Klem Viktorról és Kovács Patríciáról derült ki, hogy nem dolgoznak tovább a produkcióban.

Kovács Patrícia már nem szerepel a sorozatban, ahogy Fenyő Iván sem.
Fotó: Szabolcs László

A TV2 akkor közleményt adott ki, melyben leírták, hogy a folytatást illetően több szereplő is irreális feltételeket szabott, Szabó Kimmel Tamástól és Klem Viktortól pedig emberi és magatartásbeli problémák miatt váltak meg.

Mintaapák egykor:
Klem Viktor, Szabó Kimmel Tamás, Fenyő Iván és Mészáros Béla közül csak Mészáros Béla maradt.
Fotó: Szabolcs László

A Mintaapákat készítő IKO Műsorgyártó ezzel nehéz helyzetbe került, hiszen a magyar televíziózás történetében még soha nem fordult elő olyan eset, amikor rövid időn belül egyszerre négy főszereplő cseréjét kellett megoldani.

Fenyő Ivánt Kamarás Iván váltotta, és az is hamar kiderült, hogy Klem Viktor szerepét Makranczi Zalán, Szabó Kimmel Tamásét pedig Száraz Dénes veszi át.

A női főszereplőt illetően már bonyolultabb volt a helyzet, filmes körökben pedig több névről is suttogtak, ám senki nem tudta biztosan, ki játssza tovább a kedves óvónő, Linda karakterét.

A most megtudta, hogy Kovács Patríciát Szávai Viktória váltja: az ő érkezésével teljessé vált a sorozat gárdája, elkezdődhetnek a forgatások – a nézők nagy örömére!

Fotó: Szász Marcell

A Jászai Mari-díjas színésznő sokak számára ismerős lehet, hiszen olyan produkciókban szerepelt korábban, mint a Csak színház és más semmi, a 9 és ½ randi, a BÚÉK!, illetve a nagysikerű Szabadság, szerelem.

Megkerestük a TV2 sajtóosztályát, akik megerősítették a hírt: valóban Szávai Viktória veszi át Linda karakterét a sorozatban.

 

Sosem távozott még ennyi színész

A Mintaapák nemcsak a sikerét tekintve kiemelkedő, de a távozó szereplők gyors pótlásában is jeleskedik. A magyar sorozatokban eddig csak egy-egy karaktert kellett pótolni – különböző okokból kifolyólag. A Jóban Rosszban című sorozatban erre többször is sor került: 2009-ben Mészáros Kittyt váltotta Legerszki Krisztina, aki Pongrácz Barbara szerepét vette át a változásra vágyó Kittytől. 2010-ben Damu Roland rendőrségi ügybe keveredett bántalmazás miatt, így őt kirúgták, a helyére Szikszai Rémusz került. Szabó Zsófi 2014-ben, édesapja halála után mondott fel: Betty Tanakis bőrébe ezután Nagy Adri bújt, aki elképesztő népszerűségre tett szert a szereppel.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?