FÜLES

Veszélybe került Majka karrierje, pszichológushoz fordult

A rapper hét éve küzd pánikrohamokkal, amelyek olyan súlyos tüneteket okoztak, hogy kénytelen volt segítséget kérni.
  • Szerző: Ripost

Majka közel hét éve küzd pánikrohamokkal, amelyek megkeserítik az életét. Emiatt kénytelen volt szakember segítségét kérni, ugyanis a karrierje is veszélybe került.

Most a Bors szúrta ki, hogy a rapper ismét beszélt a betegségéről. Kadarkai Endre Világtalálkozó című műsorából pedig most az is kiderült, a szakember továbbra is Majka mellett áll, és ha szükség van rá, a rapper azonnal tárcsázza.

Fotó: Sulyok László

„Igazából most sem tudom, hogy ezek pánikrohamok-e? Akikkel beszélek és átélték ezt, egészen máshogy fogalmazzák meg a pánikrohamot, mint amit én érzek. Egyébként, aki ebben járatos, az orvosok azt mondják, hogy a pánikrohamnak rengeteg formája van. Olyan is, mint az enyém. Én kimerültem, az egy idegi kimerültség volt. Egyszerűen már nem bírtam. Sokat melóztam, sokszor mindenkire sokat odafigyeltem. Sokféleképpen próbáltam megfelelni” – mondta a műsorban Majka, aki elmesélte azt is, muszáj volt segítséget kérnie egy szakembertől, hogy ki tudjon mászni a gödör aljáról, hiszen még az is megfordult a fejében, hogy feladja az egész zenei karrierjét. Szerencsére ebben a helyzetben a barátai sem hagyták magára.

„Nagyon megijedtem, hogy ha ez így marad, akkor nekem vége az életemnek. Viszont volt a Hajós Andris, aki az egyik legjobb cimborám, nagyon kellett, hogy mellettem legyen, mert ő már túl volt egy ilyenen. Például az Emil Rulezt, a zenei karrierjét emiatt áldozta fel. És ő azonnal a fejemre koppintott, hogy „Nem, haver, lemondták két hétig koncerteket, de most el fogunk menni koncertre együtt” – magyarázta a rapper.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?