FÜLES

Váratlan fordulat: titokzatos férfival iszogatott VV Fanni az eltűnése előtt

Rejtélyes nyom: ki iszogathatott VV Fannival az eltűnése előtt?
  • Szerző: Ripost

Februárban két egymást követő tárgyalással, s újabb fontos részletek feltárásával folytatódott Novozánszki Fanni emberölési ügye. A nyomozás vezetője, Szamosi Csaba részletes beszámolója után több szakértő is elmondta a vizsgálati eredményeit dr. Farkas Gabriella bírónőnek, melyek közül egy, a dokumentációkban eddig is szerepelt, de most újra felmerült részlet nagyobb hangsúly kapott, s az is lehet, hogy nagyon is fontos szerepe van a celeblány tragédiájában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

VV Fanni halála előtt iszogathatott egy máig ismeretlen férfival

„A helyszínelés során a kollégák találtak egy műanyag poharat és egy üvegpoharat is, DNS-maradványokkal. Előbbin beazonosítottuk Fannit és az egyik kuncsaftját, az üvegpoháron azonban Fannié mellett egy máig ismeretlen férfi DNS-e található” – mondta a Fővárosi Törvényszéken egy nyomspecialista szakértőpáros.

Az idegen férfi feltűnése a védő szerint nagyon lényeges információ, ugyanis B. László érkezése előtt valaki már iszogathatott Fannival…

„Nagyon is fontos lenne beazonosítani az ismeretlen férfi-DNS-t, ugyanis mindössze kettő darab koszos pohár volt az egyébként teljesen rendezett konyhában, így nagy valószínűséggel nem egyhetes, hanem aznapi mosatlanról van szó. A műanyag poháron Fanni első kuncsaftjának a DNS-ét találták meg, de a másik pohárból nem tudni, ki ivott vele. Nem állítok semmit, de a DNS gazdája akár tudhatja is, mi történt, mire a vádlott odaért a magatehetetlen Fanniért” – mondja dr. Bálint Roland védőügyvéd, aki indítványi kérelmet fontolgat a DNS beazonosításáért. Ez viszont tű lehet a szénakazalban, hiszen az ügy eddigi tanúi közül senkihez sem tartozik ez a DNS.

A vádlott egykori védője, dr. Brodmann Péter szerint viszont a kamerafelvételeken ott kell lenni a titokzatos idegennek is.

„A rendőrség birtokában van egy négynapos kamerafelvétel, amiből eddig a védelem is csak annyit látott, amennyit a sajtó: hogy a vádlott cipeli a lányt a karján. De úgy vélem, mindenki rajta van a videókon, aki Fanni lakásában megfordulhatott azokban a napokban, s az ominózus délutánon. Azok között kell lennie az ismeretlen DNS-nek is”.

Az eddig bemutatott videófelvételen az látszik, hogy B. László a karjaiban viszi Fannit – Fotó: Bors

Hogy ebbe az újabb, napvilágot látott információba a védelem ötletesen belekapaszkodott-e, avagy valóban perdöntő bizonyíték lehet, nem tudni, ahogy azt sem, hogy valaha kiderül-e, kivel iszogathatott még az eltűnése napján VV Fanni – írta a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?