FÜLES

Weisz Fanni: Rájöttem, hogy elrontottam

A siket modell, Weisz Fanni kendőzetlen őszinteséggel beszélt az érzéseiről, és arról, hogy sokat változott az elmúlt időszakban.
  • Szerző: rp

Évekig nem állt szóba édesanyjával Weisz Fanni, aki egykoron a férjét választotta a családja helyett. Mostanra azonban rendezőzött a modell és édesanyja közti viszony, ami annak is köszönhető, hogy tavaly Fanni elhagyta a férjét, és újra felkereste édesanyját, akivel sikerült mindent megbeszélnie.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Weisz Fanni őszinte vallomást tett a múltról

Weisz Fanni őszinte vallomást tett a múltról (Fotó: Ripost)

„Szégyellem magam emiatt, és a mai napig nem értem, miért csináltam! Eldobtam magamtól a családomat, és csak a szerelem számított. Nem foglalkoztam semmivel. Magamat hibáztatom, hogy nem ébredtem fel időben. Gondolni sem akarok erre az időszakra! Annyi jót kaptam a családomtól – igazán nem ezt érdemelték volna...” – idézte a csütörtökön megjelenő hot! magazint a life.hu.

„Nagyon hosszú idő volt, míg rájöttem, hogy elrontottam. Most sokkal jobban érzem magam. Nyugodt vagyok, híztam, új kapcsolatom van, és a családommal is rendeződött a viszonyom, sokat beszélgetek édesanyámmal is. Újra igazi anya-lánya kapcsolat van köztünk!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?