FÜLES

Zalatnay Cini vallomása: „Ha jönne még egy kedves pasi, az tuti jól járna velem”

A mai napig arra vágyik az énekesnő, hogy megtalálja azt a férfit, akivel együtt öregedhet meg.
  • Szerző: Ripost

Az énekesnő után mindig is bomlottak a férfiak, 2006-ig egyetlen napot sem kellett egyedül eltöltenie. Legnagyobb szerelmei a művészvilágból kerültek ki, de valahogy 73 éves korára mégis egyedül maradt.

Zalatnay Sarolta nem tagadja, a mai napig vágyik egy harmonikus párkapcsolatra. Már nem foglalkoztatja a „mi lett volna, ha”, azt viszont tudja, hogy az elmúlt nehéz másfél évet könnyebben vészelte volna át, ha jól működő párkapcsolatban él.

Zalatnay Sarolta
Fotó: Markovics Gábor/Ripost

„Mindig tudtam úgy irányítani a karrieremet, hogy az nekem jó legyen, ám ezt privátban sose tudtam összehozni! Én gyereket akartam, (Frenreisz) Karesz nem. Én a színpadot választottam, Komár Laci csak feleségnek akart. Révész Sanyi édes pasi volt, de berobbant a Piramis és vele a csajok. Csapó Gábor válogatott vízilabdázóként folyton utazott, én is, alig láttuk egymást” – sorolta az okokat az énekesnő a HOT! magazinnak.

„Az összképet nézve Karesz lehetett volna számomra az ideális társ. A lányom, Niki szerint is jó lenne már mellém valaki. De hová menjek érte? Én neten nem ismerkedem. Pedig ha jönne még egy kedves pasi, szeretetet, biztonságot nyújtva, az tuti jól járna velem” – jelentette ki határozottan Cini.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?