Létrehozva: 2021.01.21.

Galambos Lajcsi: Ideje szerényebben élnem

Százharminc hektáros, tizenhét szobás boldogasszonypusztai villájából egy könnyűszerkezetes kis csónakházba költözött Galambos Lajcsi. A háromgyermekes családapa úgy érzi: itt az ideje megtanulnia szerényebben élni!

Január 25-én ünnepli a hatvanadik születésnapját Galambos Lajcsi. A mulatós zene atyja álmodni sem tudott volna teljesebb és sikeresebb életet annál, mint amit az elmúlt évtizedekben megélt. Igaz, ma már sok mindent másképpen lát, mint karrierje kezdetén.

A családjára a legbüszkébb, de a szórakoztatásra úgy tekint, mint a negyedik gyermekére

„A negyvenedik születésnapomat Ausztriában tartottam, amire a TV2 egy nagy forgatást rendezett. Több száz köszöntést kaptam, többek között világ­sztároktól is, úgy mint például Lou Bega, ami csodálatos korszaka volt az életemnek, ám idén teljesen máshogy tervezem a születésnapomat. Nem leszek Magyarországon, ha úgy tetszik, társadalmi szerepvállalást végzek, ami egy erkölcsi kiigazodási pont lesz számomra. Ez az utazás reményeim szerint egy újratervezés lesz, amely során egyedül, csak magamban leszek. Ez elkövetkezendő né­hány napban szem­benézek az elmúlt évek történéseivel, és számot vetek az életemmel„ – vallja be a Borsnak Galambos Lajos, aki 2019 januárjában egyszer már részt vett egy zarándokúton, az El Caminón, ám mostani utazása, úgy véli, még nagyobb hatást fog gyakorolni az életére.

Elismeri, hogy egy zenész mellett nem könnyû az élet, de úgy érzi, nem csinálna semmit másként

„Ha őszinte vagyok, na­gyon szeretek egyedül lenni, ami mindig is nagy problémát jelentett a családom számára. Rendkívül sok lemondással jár egy művész­élet, például nem megyek moziba, nem szórakozom, és nem lógok a Netflixen naphosszat. Számomra a szórakoztatás, a trombita az első! Hatéves korom óta tanulok zenélni, erre tettem fel az életemet, ám azt is elfogadom, ha valaki ezzel nem tud együtt élni. A családom a mai napig nem tudott megbarátkozni „Lagzi Lajcsival”, s jól tudom, hogy ez a jövőben sem lesz másként. Ezt az életformát valaki vagy a kezdetektől elfogadja, vagy so­sem fog hozzászokni, mert nem lehet. Tudom, hogy nehéz megérteni, de nekem a karrierem és a si­kerem ugyanolyan gyerekem, mint Bo­gi, Istvánka és Lalika. A család persze na­gyon fontos, de amikor vá­laszthattam volna, hogy minden fürdetésre haza­érek vagy inkább járom az országot és koncertezem, akkor az utóbbit választottam. Erre nincs mentségem, és nem is keresek. Ez az én döntésem volt, amit sohasem bántam meg, és nem is fogok! Gyerekkorom óta arra készültem, hogy megtapsoljanak, s rengeteg munkám van abban, hogy az ország kedvenc trombitásának nevezzenek. Most sem csinálnám másképp az élete­met! ”– vallja be a ze­nész, aki egyvalamin azonban mégis szeretne változ­tatni:

„Rájöttem, hogy a kevesebb is elég! Csak trombitából tizenkét darabom van otthon, pedig egyszerre csak egyet tudok fújni... Itt az ideje megválnom minden olyan dologtól, amire nincs szükségem, hisz egy idő után az ember akarva-akaratlanul is ezektől teszi függővé a boldogságát. A lemondás persze nem könnyű feladat, de itt az ideje megtanulnom szerényebben él­ni! „– magyarázza Lajcsi, aki már tavaly év elején megkezdte az új életét, hisz a százharminc hektáros, tizenhét szobás, boldogasszonypusztai villájából egy öt­ven négyzetméteres kis csónakházba költözött.

Palotából csónakházba költözött, és a trombitáit is eladja

„2020 tavaszán egy könnyűszerkezetes, ötven négyzetméteres kis házat építettem a birtokon, amibe azóta is életvitelszerűen élek. Mondhatni, megtalált a monogámia, és nagyon jól elvagyok. Amolyan polgári életet élek, etetem a halakat, a vadakat, és élvezem, hogy a családom közvetlen közelében, de mégis csak magam vagyok!”

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy fájdalmai voltak, megműtötték Balázs Klárit

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

ripost.hu

Imádnivaló: így simogatta terhes pocakját Iszak Eszter

mandiner.hu

Puzsért is felhívta Bohár Magyar Péter ügyében (Videó)

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

Szabi, a pék 12 legjobb péksüteménye húsvétra: ezekkel a receptekkel garantált a siker

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

SZTÁR

Megható fotó, így öleli kislányát Hosszú Katinka

SZTÁR

A Next Top Model Hungary stylistja: a modellek hibája néha tervezett

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai