FÜLES

Ügyvédje szerint nem bizonyítható, hogy Lajcsi vizet lopott a birtokán

Leginkább egy állóháborúra kezd hasonlítani Galambos Lajos bírósági ügye, ami már hat éve zajlik. Most egy újabb furcsaságra derült fény...
  • Szerző:

Galambos Lajos közműlopási ügyének legutóbbi tárgyalásán érdekesen alakultak a tanúmeghallgatások. Többek között kiderült, hogy miközben a vád szerint Lajcsi elképesztő mennyiségű vizet lopott mocsai birtokán, valójában ténylegesen a saját hidroglóbuszából látta el a házat. Erről Lajcsi ügyvédje számolt be lapunknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Ügyfelemet azzal vádolják, hogy 2009 óta, vagyis a vezetékes víz bekötése óta lopja azt Mocsán. Ráadásul napi 300 köbméteres vízfogyasztást akarnak a nyakába varrni, ami egy egészen hihetetlen és irracionális szám. Amikor a szolgáltató szakemberei a helyszíni szemlét végezték, valóban találtak illegális lekötéseket, de azt nem vizsgálták, hogy azok be vannak-e vezetve az ingatlanokba, ahogyan azt sem vizsgálták, hogy a víztorony betölti–e funkcióját, vagyis hogy arról történik–e a terület vízellátása”

- kezdte dr. Fröhlich Krisztián, aki azt is elárulta, milyen eredménnyel zárult a védelem által kezdeményezett bizonyítási eljárás.

„A vizsgálatok során kiderült, hogy az említett hidroglóbusz Galambos Lajos birtokában van és üzemel is. Ebből az a következtetés vonható le, hogy ha történt is illegális vételezés (ami egyébként nem bizonyítható), akkor sem olyan mértékű, mint ahogyan az a vádiratban szerepel. Tehát nem lehet akkora kárt megállapítani, amekkorát az ügyészség akar”

- fejtette ki a zenész védője.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?