SZTÁRDZSÚSZ

Gáspár Bea miatt mondott fel a rajongója

A fanatikus rajongót semmi sem tarthatta vissza attól, hogy több mint 2000 kilométert utazzon és részt vegyen a sztárséf vacsoráján.
  • Szerző: Buster

Szombat este gyakorlatilag kirúgták a ház oldalát azok a szerencsések, akik bejutottak Gáspár Bea borvacsorájára. Bea 5 fogásos menüsort prezentált és persze nem maradhatott el az ételekhez passzoló borkínálat sem. Gáspár Evelin és Virág a felszolgálásban jeleskedtek, de természetesen Győzikének is jutott feladat. Ő felelt a vendégek szórakoztatásáért, melyben egy igazi mulatós zenész volt a segítségére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

Az ötvenfős esemény gyakorlatilag az előétel felszolgálása után fergeteges táncos mulatsággá alakult, amit időnként megszakított a sztorizgató Gáspár Győző és persze egy-egy új fogás. Volt olyan vendég is, aki németországi állását dobta el, csak azért, hogy ott lehessen.

„Kiskorom óta nagy rajongója vagyok a Gáspár családnak, és amikor megtudtam, hogy élőben találkozhatok velük, tudtam, hogy nekem ott kell lennem. Elmentem az első vacsorára, ami akkora élmény volt, hogy nem volt kérdés, újra jönnöm kellett. Időközben Németországban lettem üzletvezető egy étteremben és onnan foglaltam helyet a mostani vacsorára, de a főnökeim közölték, hogy szó sem lehet arról, hogy szabadságot kapjak”

– kezdte lapunknak Tamás.

„Végül az lett a dologból, hogy közöltem velük, hogy én márpedig eljövök, mert programom van, ők pedig velem közölték, hogy akkor nem kell fáradnom a visszaúttal”

- tárta szét a karját a fiatalember, aki ennek ellenére is úgy érzi, jó döntést hozott. Pláne azután, hogy az egyik illusztris vendég, azonnal állást is ajánlott neki egy nemzetközi multicégnél. Bea asszony nagyon meghatódott, amikor meghallotta Tamás történetét.

„Emlékeztem Tomira az első borvacsorámról és most, amikor elmesélte, hogy mit kellett tennie azért, hogy itt legyen, nem tagadom, könnyek szöktek a szemembe. Persze remélem, hogy minden megoldódik és a főnökei végül visszaveszik, mert nem érezném jól magam, ha miattam kellene új állást találnia ennek a fiúnak”

– mondta az est háziasszonya.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?