FÜLES

Csúnyán összeugrott Gáspár Evelin és Bíró Ica

Már a második forgatási napon elszabadultak az indulatok a MasterChef VIP 2 stúdiójában, ahol egy páros feladat közben veszett össze Biró Ica és Gáspár Evelin.
  • Szerző: Buster

Két dudás nem fér meg egy csárdában, vagyis jelen esetben két MasterChef VIP 2 versenyző egy konyhapultnál. A kedd esti adásban egy ígéretesnek indult párosítás fullad káoszba és hangos szóváltásba, miután a felek egyáltalán nem találják a közös hangot és ritmust. Bíró Ica a második feladatban kap lehetőséget arra, hogy párt válasszon maga mellé és ő Gáspár Evelint kéri fel, hogy együtt főzzenek a TV2 stúdiójában. Ica fejében összeáll egy koncepció és hamar kiderül, hogy nem is áll szándékában meghallgatni Evelin ötleteit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatal híresség egy darabig próbálkozik, de partnere folyamatosan ellenáll és ragaszkodik a saját koncepciójához. Evelin egy idő után szóvá is tette a dolgot, amiből aztán parázs vita pattant ki kettejük között. „Bevallom, én fiúval szerettem volna alkotni, mivel nem tudom miért, de én a fiúkkal jobban megértem magamat. Meg úgy gondolom, hogy egy fiú és egy lány sokkal harmonikusabban tud együttműködni a konyhában. Meg sem hallgatta a koncepciómat Ica. A munkafolyamatokban sem hagyott érvényesülni, teljesen haszontalannak éreztem magam”-mondta az adás közbeni interjúban Evelin.

Bíró Ica sem érezte jól magát a feszült helyzetben. „Ő azt szerette volna, én ezt, tényleg mindenben ellentmondott. Ráadásul kétszer a lányom lehetne, mindegy ez nem is téma. Nekem kicsit csalódás, ráadásul magam választottam”- panaszolta az egykori Metál Lady. Hogy végül mi sült ki a páros munkájából és, hogy sikerült-e értékelhető ételt összehozniuk, az kiderül kedd este a Tények után.

Az alma nem esett messze a fájától

Gáspár Evelinről kevesen gondolnák, hogy remekül boldogul a konyhában, pedig a TV2 gasztronómiai csatájából kiderül, hogy bizony odafigyelt, amikor Bea asszony odahaza serénykedett. „Igazából a véremben van a főzés és egy ideje már komolyabban foglalkoztat is a gasztronómia. Anyutól rengeteget tanultam már kislányként is, de amióta ő is magasabb fokozatra kapcsolt, még jobban érdeklődöm és ennek meg is lett az eredménye. az alapok megvannak, ami komoly magabiztosságot ad nekem a versenyben”- mondta lapunknak Evelin.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?