FÜLES

Vitától volt hangos Gáspárék konyhája

Gáspárék eleve nem arról híresek, hogy nagyon csendesek lennének, de vannak helyzetek, amikor önmagukhoz képest is hangosabban vitáznak.
  • Szerző: Buster

Gáspár Evelin szépen menetel a MasterChef VIP 2 adásaiban, hiszen simán továbbjutott a TV2 gasztro-realityjének második hetére is. Ebben komoly szerepe van édesanyjának, Bea asszonynak, aki kérlelhetetlen, ha főzésről van szó. Beának persze nem volt könnyű dolga, amikor a lányát kellett dirigálnia saját konyhájukban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Evelinnek remek érzéke van a főzéshez és a sütéshez, de főleg kislánykorában lehetett rávenni arra, hogy együtt főzzünk. A forgatások előtt megpróbáltam felkészíteni és tréningezni őt, de ez nem ment könnyen” - kezdte Bea.

Fotó: TV2

„Mindketten erős és persze harsány egyéniségek vagyunk, így a gyakorlás során néha bizony összekaptunk, ami nálunk nem éppen egy halk dolog. Halálra idegesített, hogy mindent én csináltam, ő pedig megelégedett volna azzal, hogy csak nézi és memorizálja a dolgokat. A főzés nem elméleti történet, azt bizony csak a gyakorlatban lehet elsajátítani, így persze hogy kiabáltam, amikor nem akart hozzányúlni az ételhez, csak azt várta, hogy elkészüljön” - árulta el a sztárséf, aki természetesen büszke lánya teljesítményére.

Fotó: Markovics Gábor

„Egyébként elfogultság nélkül mondom, hogy nagyon meglepett Evelin eddigi teljesítménye. Tudtam, hogy ügyes, de hogy ennyire, azt azért nem. Néha egész meglepő megoldásokkal áll elő” - mondta Bea.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?