SHOWBIZ

Gáspárék átértékelték a luxust Indiában

Gáspár Zsoltinak kétszer is bejött az élet Ázsiában, hiszen eddig ők az egyetlen páros, akik másodjára is megpihenhettek a kőkemény küzdelemben.
  • Szerző: Buster

Zsolti gyakran hangoztatta az Ázsia Expressz 2 forgatásai alatt, hogy ő és Gáspár Evelin igencsak szeretik a luxuséletet, amit hetekre a hátuk mögött hagytak, hogy részt vegyenek a TV2 utazós reality-jében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem csoda hát, hogy kétszer is azt a lehetőséget választották, hogy védett párként néhány napra kiszállnak a versenyből és a kapott pénzzel felszerelkezve belekóstolnak az Ázsia kínálta luxusba. Ez persze alaposan eltér az európai mércével mért fényűzéstől.

„Eddig kétszer voltunk védettek és mi gondolkodás nélkül választottuk a pihenést, amit egyáltalán nem szégyellek, hiszen nekem eleve szükségem is volt egy kis pihenésre abban az őrületben”

- kezdte a -nak Gáspár Zsolti, akit alaposan megváltoztattak a kinti körülmények.

„Rájöttem, hogy a luxus akkor is luxus, ha nem tolom túl, hiszen Ázsiában erre nem is volt lehetőségem. Ma már tudom, hogy néha egy vetett ágy és egy tál meleg étel is lehet a fényűzés netovábbja, és már itthon sem keresem annyira a pompát, mint korábban” - vallotta be Zsolti.

Hogy a páros mivel töltötte a második pihenős időszakot az vasárnap este kiderül az Ázsia Expressz különkiadásából.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?