HŰHA

Gáspár Evelin kipakolt: Az exem és Zsolti összefogtak ellenünk

Gáspár Evelin előtt semmilyen szervezkedés nem maradhat rejtve, hiszen Salgótarjánban is sokan szeretik őt, és figyelmeztetik, ha valami gyanúsat észlelnek.
  • Szerző: Buster

Több szempontból is érdemes követi Gáspár Bea élő bejelentkezéseit. egyrészt mindig valami eszeveszetten finom ételt készít a videókban, másrészt náluk is a konyha az a terep, ahol minden szóba kerülhet és szóba is kerül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gáspár Evelin

Gáspár Evelin a konyhában teregette ki a szennyest. Fotó: Gazdag Éva / TV2

Bea asszony legújabb élő bejelentkezése eleinte az islerkészítés rejtelmeiről szólt, de természetesen végül szó esett a nagyobbik Gáspár lány exéről és Zsoltiról is. Nem is akárhogy! Evelin nem fogta vissza magát... „Sokan próbáltak mostanában rossz színben feltüntetni, de hát nem jött össze. Persze még próbálkoznak is, hiszen érdekes módon a két szemét egymásra talált. Az a két nagy ellenség, akik most próbáltak a hátunkon felkapaszkodni, eddig utálták egymást, de most a legjobb cimborák. Az exem és a nagybátyám, most megpróbálnak összefogni a családom ellen. Többen is látták őket együtt a városban. Szégyen és gyalázat!”- fakadt ki élő adásban Evelin.

Van ott még, ahonnan ez jött!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?