SHOWBIZ

Gáspár Evelin elszívta a békepipát ellenfelével

Komoly fordulatot vesz kedd este az Ázsia Expressz 2 játékmenete, amikor Ördög Nóri bejelenti a párcserét.
  • Szerző: Buster

Bár Horváth Gréta és Gáspár Evelin viszonya nem alakult éppen rózsásan az Ázsia Expressz 2-ben, kapcsolatuk a keddi adásban majd rendeződni látszik. A TV2 ugyanis csavart egyet a játékon, és Thaiföldön egy párcserével kavarták össze az amúgy is kusza szálakat. Veca Kandival, Zsuzsa Zsoltival, Dávid Ábellel, Evelin pedig Grétával került párba. Bár a feladat szerint az újonnan alakult párok egyik felének a gazda, míg másikuknak az élősködő, vagyis a hátráltató szerep jutott, Gáspár Evelin és Horváth Gréta úgy döntöttek, hogy félreteszik nézeteltérésüket, és egymást támogatva küzdenek meg a feladatokkal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Hogy őszinte legyek, én örültem, hogy Grétával kerültem párba, mert így meg tudtam mutatni neki, hogy jó ember vagyok. Arra törekedtem, hogy közös megegyezés mentén játsszunk és erre ő is nyitott volt, ami fontos lépéseket eredményezett a játékmenetben is. Sok múlott a kölcsönös bizalmon és egyikünknek sem kellett csalódnia a másikban”

– mondta Evelin, aki azt is elárulta, mi történt azután, hogy leálltak a kamerák.

„Remek szállást sikerült találnunk, így nyugodt körülmények között tudtuk átbeszélni a korábbi konfliktusainkat. Nem maradt szálka a szemünkben, mire elaludtunk…”

– jelentette ki a fiatal lány.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?