LELKIZŐ

Gáspár Evelin feladta: Nem kell nekem férfi

Gáspár Evelin nem először, de egy ideig biztosan utoljára csalódott a férfiakban. Olyan pofont kapott most a sorstól, ami teljesen padlóra küldte...
  • Szerző: Buster

Gáspár Evelin csak úgy akart élni, ahogy minden korabeli fiatal nő szeretne. Szerelemben egy olyan férfi oldalán, akiben megbízhat és aki mellett kiteljesedhet az élete. A család már az eljegyzést tervezete, de a kapcsolat januárban zátonyra futott és Evelin lezárta. Boldizsár azonban nem így gondolta és két hónappal később szó szerint zsaroló hadjáratot indított ellene.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gáspár Evelin botrány

Evelin végleg csalódott a férfiakban...

Mint ismeretes Boldizsár intim tartalmú üzeneteket és intim fotókat osztott meg a közösségi oldalán és trágár hangvételű posztban szapulta őt. Sőt az édesapja halálosan meg is fenyegette a Gáspár családot, ami miatt Evelin feljelentést is tett.

Eldurvult a botrány...

A történet szerdán a lapokban folytatódott, mindkét fél elmondta a maga verzióját, sőt a fiú édesapja a Blikknek elismerte, hogy valóban telefonon fenyegette meg Evelint és családját. Boldizsár ugyanakkor a Borsban ennek ellenkezőjét állította és elmondta, hogy egy ismerősétől úgy tudja, a fiatal híresség megcsalta őt, majd hozzátette, hogy vasárnap este még együtt voltak és szerelmet vallottak egymásnak. Majd arról beszélt, hogy éppen ő az, akit Gáspárék megfenyegettek...

Gáspár evelin szakítás

Gáspár Evelin összeomlott... Fotó: Tv2

Evelin szerint ebből egy szó sem igaz...

„Nem értem ezt az egészet! Fogalmam sincs, hogy ő miért éli meg másképpen a szakításunkat, mint ahogyan az a valóságban történt. Én januárban már nyilvánosan beszéltem a szakításról, amit ő sajnos máig nem tudott elfogadni, de erről én nem tehetek” - kezdte a -nak szerda reggel megtörten Evelin, aki most úgy érzi, végleg elvesztette bizalmát a férfiakban.

Gáspár evelin szakítás

Evelin egy darabig biztosan nem bízik meg egy férfiban sem

„Nekem nem kell férfi”

„Levontam a megfelelő konzekvenciát és bár sajnos nem először, most jó darabig biztosan utoljára. Nekem nem kell férfi! Jól megvagyok én egyedül is. Képes vagyok építeni az életemet nélkülük, sőt akkor halad csak igazán, ha nincs mellettem senki. Engem még egy férfi sem épített soha, a szűk családtagjaimon kívül, sőt, csak romboltak rajtam. Elvették a bizalmamat és az önbizalmamat is... Mostantól nem próbálkozom, csak magamra koncentrálok” - jelentette ki Gáspár Evelin, aki úgy érzi, eddig csak kihasználták őt azok, akiket közel engedett magához.

„Sosem voltam az a fajta, aki elvárta egy férfitól, hogy mindent ő teremtsen meg egy kapcsolatban, mármint anyagi értelemben. Sajnos azonban azt vettem észre, hogy ez fordítva mindig így alakult. Nem voltam más, mint egy pénztárca, akivel jó megjelenni társaságban, mert státusszimbólum vagyok. Én nem akarok ez lenni senkinek!” - fakadt ki a fiatal híresség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?