SZTÁRDZSÚSZ

Gáspár Zsolti beindult: Az ország romatelepein kampányol

Gáspár Zsolt talán soha nem volt annyira elszánt, mint most. Fejébe vette, hogy az ország minden roma telepére személyesen látogat el, hogy meggyőzze az ott élőket az oltás fontosságáról.
  • Szerző: Buster

Gáspár Zsolti a koronavírus-oltások megjelenésekor tett már egy kísérletet arra, hogy a nógrádmegyeri romatelep lakóit rávegye, hogy regisztráljanak és vegyék föl valamelyik vakcinát. Akkor néhány embert sikerült meggyőznie, ami már önmagában is nagy szó volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti adományozó körútra indul Fotó: Máté Krisztián/Ripost

Zsolti gazda most jóval nagyobb fába vágta a fejszéjét, hiszen országjáró utazásra indul, melyhez egy autót is kapott használatra egy cégtől, melynek vezetősége elkötelezte magát a jó ügy mellett. A Farm VIP házigazdája azt vette a fejébe, hogy Magyarország minden egyes romatelepére ellátogat és nem csak adományokkal segíti az ott élőket, de egyúttal fórumokat tart, melyeken elmagyarázza a közösségek tagjainak, miért is fontos, hogy mindannyian felvegyék a koronavírus elleni védőoltások valamelyikét. Ez különösen fontos misszió, hiszen matematikai tény, hogy a most megfertőződött honfitársaink 95 százalékát azok teszik ki, akik eddig nem vették fel semelyik vakcinát.

Gáspár Zsolt

Zsolti gazda mindent elkövet majd, hogy a romatelepeken élők is be legyenek oltva Fotó: Máté Krisztián /Ripost

„Nagyon hálás vagyok a cégnek, amelyik felajánlotta nekem ezt a remek járgányt. Egyszerűen imádom, ráadásul a legjobbkor jött, hiszen a tervezett országjárás során mindenhová szeretnék komolyabb adományokkal érkezni, ebbe pedig rengeteg minden elfér”- magyarázta a TV2-n hamarosan induló reality házigazdája, aki bízik benne, hogy származása és ismertsége révén hatékonyan tud majd kampányolni a védőoltás mellett.

Gáspár Zsolti egy remek autót kapott, hogy mindenhová el tudja vinni a fontos üzenetet Fotó: Máté Krisztián/Ripost

„Az a legnagyobb baj, hogy a romatelepekre csak nagyon kevés információ jut el a koronavírussal és az oltásokkal kapcsolatban. Ami pedig eljut, az főleg pletyka formájában, téves, vagy részinformációkat tartalmazva ér el az ott élőkhöz. Sajnos az a tapasztalatom, hogy a cigányság körében a legmagasabb az oltás elutasítottsága, és én ezen szeretnék változtatni. Addig járom az országot, amíg a legutolsó településre is eljutok és minden eszközt bevetek majd annak érdekében, hogy minden roma be legyen oltva a vírus ellen”- jelentette ki Gáspár Zsolti akivel az autó átadásakor beszélgettünk terveiről.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?