SZTÁR

Gáspár Zsolti jóbarátjával költözött be a forgatásra

Hamarosan indul a TV2 következő nagy dobása, melyben Gáspár Zsolti kulcsszerepet kapott, hiszen ő a gazda, aki heteken át „keseríti meg” a sztárcsapatok életét.
címkék:
  • Szerző: Buster

Nincs az a kaland, amiben Béci, a fekete birka ne osztozna Gáspár Zsoltival. Így aztán akkor is vele utazott, amikor idén nyáron hetekre beköltözött a TV2 hamarosan induló, A Farm VIP című kalandreality-jének forgatási helyszínére. A gazda szerepébe bújt Gáspár először a műsorvezetőnek, Demcsák Zsuzsának mutatta be kedvencét, majd beengedte a karámba, ahol a már nem éppen fiatal kos, hamar meghódította a jerkéket, így Béci biztosította az utódlást távol Nógrádmegyertől is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az nem titok, hogy Béci és köztem különleges kapcsolat van. Gyakorlatilag a kezembe született és hát sok kalandot éltünk már meg együtt. Kiskorában a házba is bejárása volt, de mára már csak itt a farmon töltünk együtt időt. Ezért is gondoltam, hogy elviszem magammal a forgatásra, hiszen legalább érzi, hogy még mindig barátok vagyunk” - kezdte nevetve Zsolti, aki elárulta, kedvence nem csak külsejében, de viselkedésében is különleges.

„Béci olyan, mint egy kutya. Követ mindenhová és gyakorlatilag szinte olvas a gondolataimban. Ha valami bánatom van, megérti, és hozzám bújva vigasztal, de arra is képes, hogy például szlalomozzon, ha azt kérem tőle. Sokat látott juhászok, akik évtizedek óta foglalkoznak birkákkal, még ők sem láttak ilyet. Volt olyan, aki szó szerint a földhöz csapta a kalapját, amikor meglátta, mire vagyunk képesek mi ketten, majd közölte, hogy ez a fejdísz engem illet” - mesélte lapunknak Zsolti, aki bemutatta nekünk az idősödő állat egyik szépreményű utódát is, Bécikét, aki szintén felbukkan Zsolti mellett már a műsor előzetesében is.

„Béci már nem fiatal, de még mindig jó a „csajoknál”. A Farm VIP forgatása alatt is többször szerelembe esett, így hamarosan születnek majd ott is a kisbárányok. De itt Nógrádmegyerben is sok birka az ő utóda. Egyikük pont olyan jófej mint ő. Fiatal még és nevet sem adtam neki egyelőre, de ugyanannyira okos, mint az apja” - mondta a -nak Zsolti, miközben megölelte a szó szerint kezes bárányt.

Ki akarja tanulni a tévés szakmát

Bár úgy tűnhet, hogy Gáspár Zsolti semmit sem vesz igazán komolyan, valójában ez nem így van. A Farm VIP forgatása alatt olyannyira beleszeretett a tévézésbe, hogy elhatározta, komolyabban is megismerkedik ezzel a szakmával. „Régóta szerepelek tévében, és sok műsorban voltam már, de eddig nem igazán láttam bele a dolgok hátterébe. A Farm VIP az első igazán komoly feladatom, és bevallom, nagyon élveztem a közös munkát Demcsák Zsuzsival, akitől rengeteget tanultam. Hamarosan vissza is ülök az iskolapadba és leteszem az érettségit, mert szeretném elvégezni a TV2 Akadémiát, hogy ne csak csináljam, de értsem is a tévézést” - mondta Zsolti.

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?