Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.08.11.

Színésznek állt Gáspár Zsolti: Mindig tudtam, hogy felfedeznek!

Zsolti kórházba került, ráadásul nem is akárhová. Győzike testvérét Csillagvirág Klinikára szállították, miután leesett egy háztetőről...

Gáspár Zsoltit régóta ismeri az ország, hiszen annak idején már feltűnt a Győzike show-ban, majd gyakran szerepelt az Édes Életben is. A tévés szakemberek ekkor figyeltek fel igazán a meglehetősen vicces és kissé esetlen karakterére, ami meg is hozta számára az igazi sikert.

Zsolti hamarosan egy egészen új oldaláról is bemutatkozik, hiszen rövid szerepet kapott a Super TV2 népszerű napi sorozatában, a Jóban Rosszban-ban. Persze senki ne várjon shakesperae-i mélységeket, hiszen ő akkor a legszórakoztatóbb, ha önmagát adja, és ez most sem lesz másképp! Egy beteget alakít majd Csillagkúton, aki, miközben gyógyul, természetesen hevesen udvarol a kórház csinos ápolónőinek.

„Régi álmom vált valóra, amikor megkerestek, hogy szerepeljek a kedvenc sorozatomban. Igazából meg sem kérdeztem, hogy kit kell eljátszanom, azonnal igent mondtam a feladatra és lám, nem is bántam meg! Különösen annak örültem, hogy egy olyan színésszel szerepelhettem együtt, mint Mikó István, aki ráadásul az egyik rokonomat játszotta” – kezdte a Ripost-nak Zsolti, aki fantasztikusan érezte magát a forgatások alatt.

„Imádtam az egészet! Legalább már az is kiderült, hogy a színészethez is van tehetségem. Mindig tudtam, hogy egyszer felfedeznek, és tessék, most benne leszek a Jóban Rosszban-ban!” - mondta büszkén a fiatalabb Gáspár fivér.

„Na, persze semmi bonyolultra nem kell számítani, hiszen nem leszek orvos vagy valami hasonló. A karakterem gyakorlatilag én magam vagyok. A történet szerint leestem egy háztetőről és összevissza törtem magam, ezért vittek be a Csillagvirág Klinikára, ahol persze mindjárt jó hangulatot teremtettem. Jöttek hozzám látogatóba a rokonok és a barátok, így mindjárt lett a kórteremben nagy mulatozás és eszem-iszom, dínomdánom! Amikor megláttam, hogy kikkel szerepelek majd együtt, titkon abban reménykedtem, hogy a karakterem nem lesz mulya és udvarolni is fog a nővérkéknek... Szerencsére az írók sem hagyták ki ezt a ziccert! Szóval udvaroltam rendesen, ahogy azt kell. Ha majd a feleségem látja, most nem kell attól tartanom, hogy megharagszik és kint kell aludjak a birkákkal, hiszen mondhatom neki, hogy ez csak egy szerep...” - kacsintott kajánul Gáspár Zsolti, aki valamikor ősszel tűnik majd fel a sorozatban.

Komoly meglepetéseket tartogat Gáspár Zsolti egyre jobban élvezi a tévés szerepléseket és el is árulta lapunknak, hogy nem a Super TV2-n futó sorozat lesz az egyetlen, ahol látható lesz a közeljövőben. „Alapvetően én egy egyszerű ember vagyok, aki imád az állatokkal dolgozni, szóval biztos, hogy nem hagyok fel a gazdálkodással. Ugyanakkor szeretek tévézni, és a jelek szerint a nézők is hiányolnak, így több felkérésre is igent mondtam mostanában. Hogy milyen műsorokban tűnök majd fel, arról még nem beszélhetek, de annyit mondhatok, hogy nagy durranás lesz” - árulta el Zsolti.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tóth Gabi tavaszi hangulatban: rengeteg új képet mutatott boldogságáról az énekesnő

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

mindmegette.hu

Itt a vége: Ördög Nóra szomorú bejelentése mindenkit váratlanul ért

magyarnemzet.hu

Orosz–ukrán háború: Így súlyosbítanák az ukrajnai harcokat

life.hu

Három dolog, amit egy elegáns nő semmilyen körülmények között nem visel

magyarnemzet.hu

Dárdai Pál felesége elsírta magát, de kénytelen beletörődni a helyzetbe

origo.hu

Leleplező vallomások: Zelenszkij teljesen megőrült, kirobbanthatja a III. világháborút

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

A fejét is elfordítja, csúnyán kihasználta Magyarország egyik leggazdagabb emberét a barátja

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Több milliót nyert a lottón egy férfi: ki nem találnád, mit kezdett vele

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai

SZTÁR

Forró a lista, ők voltak Katalin hercegné pasijai Vilmos előtt

SZTÁR

Tiszta apja! Kiss Endi le sem tagadhatná 4 hónapos kislányát – Fotó

SZTÁR

Észveszejtően kerek popsit villantott a Dancing with the Stars táncosnője