HŰHA

Színésznek állt Gáspár Zsolti: Mindig tudtam, hogy felfedeznek!

Zsolti kórházba került, ráadásul nem is akárhová. Győzike testvérét Csillagvirág Klinikára szállították, miután leesett egy háztetőről...
  • Szerző: Buster

Gáspár Zsoltit régóta ismeri az ország, hiszen annak idején már feltűnt a Győzike show-ban, majd gyakran szerepelt az Édes Életben is. A tévés szakemberek ekkor figyeltek fel igazán a meglehetősen vicces és kissé esetlen karakterére, ami meg is hozta számára az igazi sikert.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zsolti hamarosan egy egészen új oldaláról is bemutatkozik, hiszen rövid szerepet kapott a Super TV2 népszerű napi sorozatában, a Jóban Rosszban-ban. Persze senki ne várjon shakesperae-i mélységeket, hiszen ő akkor a legszórakoztatóbb, ha önmagát adja, és ez most sem lesz másképp! Egy beteget alakít majd Csillagkúton, aki, miközben gyógyul, természetesen hevesen udvarol a kórház csinos ápolónőinek.

„Régi álmom vált valóra, amikor megkerestek, hogy szerepeljek a kedvenc sorozatomban. Igazából meg sem kérdeztem, hogy kit kell eljátszanom, azonnal igent mondtam a feladatra és lám, nem is bántam meg! Különösen annak örültem, hogy egy olyan színésszel szerepelhettem együtt, mint Mikó István, aki ráadásul az egyik rokonomat játszotta” – kezdte a -nak Zsolti, aki fantasztikusan érezte magát a forgatások alatt.

„Imádtam az egészet! Legalább már az is kiderült, hogy a színészethez is van tehetségem. Mindig tudtam, hogy egyszer felfedeznek, és tessék, most benne leszek a Jóban Rosszban-ban!” - mondta büszkén a fiatalabb Gáspár fivér.

„Na, persze semmi bonyolultra nem kell számítani, hiszen nem leszek orvos vagy valami hasonló. A karakterem gyakorlatilag én magam vagyok. A történet szerint leestem egy háztetőről és összevissza törtem magam, ezért vittek be a Csillagvirág Klinikára, ahol persze mindjárt jó hangulatot teremtettem. Jöttek hozzám látogatóba a rokonok és a barátok, így mindjárt lett a kórteremben nagy mulatozás és eszem-iszom, dínomdánom! Amikor megláttam, hogy kikkel szerepelek majd együtt, titkon abban reménykedtem, hogy a karakterem nem lesz mulya és udvarolni is fog a nővérkéknek... Szerencsére az írók sem hagyták ki ezt a ziccert! Szóval udvaroltam rendesen, ahogy azt kell. Ha majd a feleségem látja, most nem kell attól tartanom, hogy megharagszik és kint kell aludjak a birkákkal, hiszen mondhatom neki, hogy ez csak egy szerep...” - kacsintott kajánul Gáspár Zsolti, aki valamikor ősszel tűnik majd fel a sorozatban.

Komoly meglepetéseket tartogat

Gáspár Zsolti egyre jobban élvezi a tévés szerepléseket és el is árulta lapunknak, hogy nem a Super TV2-n futó sorozat lesz az egyetlen, ahol látható lesz a közeljövőben. „Alapvetően én egy egyszerű ember vagyok, aki imád az állatokkal dolgozni, szóval biztos, hogy nem hagyok fel a gazdálkodással. Ugyanakkor szeretek tévézni, és a jelek szerint a nézők is hiányolnak, így több felkérésre is igent mondtam mostanában. Hogy milyen műsorokban tűnök majd fel, arról még nem beszélhetek, de annyit mondhatok, hogy nagy durranás lesz” - árulta el Zsolti.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?