Létrehozva: 2020.01.13.

Százmilliós örökségen osztozhatnak Gesztesi Károly gyermekei

A színész büszke volt arra, hogy egyszerre több vasat tartott a tűzben: dolgozott a színpadon, a filmekben, a szinkronstúdiókban és saját vállalkozásaiban is.

Gesztesi Károly szép autóval közlekedett, évente többször járt külföldön nyaralni, de sosem mutatott többet egy erős középosztálybeli életvitelnél. Vagyonának egyik komolyabb tétele az a budakalászi ház volt, amiben élt, és amelyen második feleségével, Nikolett-tel és három közös gyermekükkel, a 19 éves Márkkal, a 17 éves Dáviddal és a 10 éves Áronnal osztozott.

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

Arra a házra joggal lehetett büszke, hiszen minden luxussal felszerelte és mind az öt gyermekének jutott benne hely bőven. Sokszor időzött ott az első feleségétől, Csarnóy Zsuzsától született felnőtt fia, Máté és Liptai Claudiával közös kislányuk, Panka is... Gesztesi Károly valós anyagi helyzetéről akkor beszélt először, amikor 2015-ben az Frizbi Hajdú Péterrel című műsor vendége volt és megkapta a kérdést: nyugdíjba mehetne-e, ha ahhoz lenne kedve.

„Igen, megtehetném!” – vágta rá azonnal. „Sőt minden gyermekemnek a jövőjét biztosítottam. Mind az ötét. A nagyobbaké már korábban is így volt, de aztán jöttek a fiatalabbak. Azt tanulhatnak, amit akarnak, oda mennek, ahová akarnak. Ez számomra nagyon fontos” - mondta Gesztesi a felvételen.

Gesztesi Károly
Fotó: Markovics Gábor

Egy évvel később mégis szárnyra kaptak a pletykák, melyek szerint a színész szerepei gázsijából máról holnapra él, de ezeket a híreszteléseket határozottan cáfolta.

„Ha Magyarország vezető színészének – és én annak tartom magam – 30 év munka, számtalan film- és színházi főszerep, szinkronizálás után 53 évesen nincs annyi tartalék pénze, hogy az ne csak a megélhetését biztosítsa, hanem akár 20 évig is kitartson, sőt a gyerekeinek is bőségesen jusson belőle, akkor valamit nagyon rosszuk csinált, és megette a fene. Nekem mindenem megvan, nincs okom panaszra: 100 milliós házban élek, a színészet mellett ifjú korom óta voltak különféle vállalkozásaim is. Itt nem messze például az a lakópark is az enyém volt, most adtam el...”

– nyilatkozta a Bestnek Gesztesi, aki egy hónappal később piacra dobta a fent említett budakalászi házat, amiért 98 millió forintot kért.

A színész végül meggondolta magát és megtartotta a házat, ami ma nagyjából 120 millió forintot érhet. Mindebből kiindulva csak saccolni lehet, hogy valójában mekkora vagyonon osztozkodik majd Gesztesi Károly 5 gyermeke, de ha összerakjuk az információmorzsákat, majdnem biztos, hogy több százmillió forint maradt a színész után. A vagyoni tételek között csak a budakalászi ház sorsa vet fel némi kérdést, hiszen az gyakorlatilag ikerházként funkcionált. Gesztesi Károly lakrészét ugyanis csak egy zárható ajtó választotta el második feleségétől. Ha a több mint 200 négyzetméteres ingatlanról Gesztesi Károly nem rendelkezett még életében, akkor azon is osztoznia kell az öt törvényes örökösnek, ami könnyen ahhoz vezethet, hogy el kell adniuk a házat. Elvégre a kis Panka nem él ott, és Máté is már önálló felnőtt ember, tehát valahogy nekik is meg kell kapniuk az örökségüket.

De vajon mennyi pénz lehet Gesztesi Károly bankszámláján? Erre a kérdésre adhat választ az az egyetlen fél mondat, melyben egy tulajdonában lévő lakópark eladásáról beszélt. Ez az összeg lehet a legjelentősebb minden bevétele közül. Ez ugyanis milliárdos tétel lehet a hagyatékában…

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt vannak a legújabb kormányzati bejelentések - ÉLŐ

origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

metropol.hu

Gulácsi-mágiát csodál a Bundesliga: új becenevet kapott a magyar válogatott sztárja

mindmegette.hu

5 egyszerű amerikai csokis keksz, aminek nem lehet ellenállni

origo.hu

Elképesztő dolgot követelt a feleségétől a TV2 egyik sztárja

mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

ripost.hu

„Nem akarom túlnőni Lacit” – Lukács Laci miatt nem akarta vállalni a Kincsvadászokat a Tankcsapda dobosa

ripost.hu

6 éves lett Lajos herceg: mindenki csalódott Katalinék döntése miatt

ripost.hu

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Újabb álompár van születőben? Nagy Ő Natira hajt a magyar rapper

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja