LOVE

Hajdú Péter: Nem akarunk bujkálni Eszterrel

A műsorvezető magánéletéről csak keveset lehet hallani. Nem véletlenül.
  • Szerző: Buster

Hajdú Péter sármos, jómódú és nem utolsó sorban ismert, így sokan furcsállták, hogy jó ideje egyetlen szót sem lehetett hallani magánéletének alakulásáról. Nos, a jég tavaly december elején tört meg, amikor egy szemfüles fotós lencsevégre kapta őt egy feltűnően csinos hölgy oldalán a teqball világbajnokság döntőjén. Péter akkor elismerte, hogy a lány a barátnője, de ennél többet nem szeretett volna mondani. Szilveszterkor aztán egy újabb közös kép járta be a hazai sajtót, amit Kocsis Korina osztott meg közösségi oldalán. A pár ugyanis vele és Majka baráti körével szilveszterezett. A most megkereste a műsorvezetőt, aki elárulta, miért döntöttek úgy, hogy nem lépnek ki a nyilvánosság elé és arra is kitért, miért nem beszélnek nyíltan szerelmükről.

Hajdú Péter Eszter társaságában érkezett meg, és nézte a vip lelátoról a teqball-világbajnokság döntőjét, a budapesti Vasas Sportcsarnokban.
Fotó: Attila Trenka / Profimedia

„Az, hogy nem beszélünk a kapcsolatunk részleteiről, nem jelenti azt, hogy ki sem mozdulunk otthonról, vagy, hogy nem csinálunk közös programokat. Természetesen igyekszünk úgy élni, mint mindenki más, így óhatatlan, hogy itt-ott készüljenek rólunk közös képek és ezzel nincs is semmi baj, hiszen nem bujkálunk. Ugyanakkor az is tény, hogy tapasztalatom szerint a nagy nyilvánosság nem tesz jót egy kapcsolatnak. Korábban, ha komoly volt egy kapcsolatom, ha nem, bedőltem az újságírói pressziónak és néhány barátomnak adtam interjút, ami sosem vezetett jóra…”

– mondta Hajdú Péter, aki a napilap csütörtöki számában hosszabban is mesél arról, miért döntöttek úgy Eszterrel, hogy kapcsolatuk részleteit megtartják maguknak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?