LELKIZŐ

Így pótolja szerelmével a kiesett időt az Exatlon férfi győztese

Pörgős nyár elé néz az Exatlon Hungary férfi győztese, Herczeg-Kis Bálint, hiszen készül az elmaradt érettségire, közben pedig szeretné kiélvezni a nyarat is.
  • Szerző: Buster

Herczeg-Kis Bálint péntek reggel a LifeTV Ébredj velünk! című műsorában kezdte a napját, ahol nyári terveiről is mesélt. Az Exatlon Hungary férfi bajnoka a tanulás mellett rengeteg időt szeretne tölteni szerelmével, hiszen 5 hónapon keresztül nem találkozhattak.

Herczeg-Kis Bálint

Mozgalmas nyár áll az Exatlon Hungary férfi bajnoka előtt (Fotó: LifeTV)

A fiatal fiú és barátnője 5 éve aktnak egy párt, így a távolság tulajdonképpen szerelmük próbatétele volt. Bálint úgy érzi, jól vizsgáztak és szorosabb lett a kapcsolatuk, de abban biztos, hogy többé nem szeretne ennyi időt tölteni a lány nélkül.

„Korábban soha nem fordult elő, hogy egy-két napnál több időt külön töltöttünk volna. Ugyanakkor erősödött a kapcsolatunk abban az öt hónapban, amíg én Dominikán voltam. Most sűrű nyár elé nézünk, hiszen sokat fogok tanulni az érettségire, és közben szeretnék időt szakítani a hobbijaimra és persze a barátnőmre is. Hamarosan Szlovéniába utazunk, ahol rengeteget szeretnénk kirándulni. Igyekszünk bepótolni a külön töltött időt” – mondta a LifeTV stúdiójában Herczeg-Kis Bálint.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?