HŰHA

Hódi Pamela egykori otthonába költözik Berki Krisztián és Mazsi?

Berki Krisztián és a felesége nemrégiben úgy döntött, hogy a gyermekük születése előtt néhány héttel vágnak bele a költözésbe.
  • Szerző: ripost

Könnyen lehet, hogy a történelem ismétli önmagát, és Berki Krisztián ugyanoda viheti haza a második kislányát a kórházból, ahova nyolc évvel ezelőtt, 2013-ban Hódi Pamelával közös kislányukat, Natit.

Krisztián és felesége, Mazsi ugyanis nemrégiben úgy döntött, hogy néhány héttel a szülés előtt belevágnak a költözésbe, mert ott, ahol most élnek, túlságosan porzik az út. A leendő édesanya pedig ezt nem tartja elég biztonságosnak a babakocsis sétálásokhoz.

berki krisztián berki mazsi hódi pamela

Berki Krisztiánék költöznek
Fotó: Ripost

Mazsi legújabb Instagram-bejegyzésében az egyik rajongó arról érdeklődött, merre költöznek, miután a kismama bejelentette, hogy a jelek szerint már a héten befejezik a költözködést.

„Hova költöztök?” – kérdezte a rajongó.

„Római-part” – válaszolta Mazsi.

Mint ismeretes, ez az a környék Budapest harmadik kerületében, ahol Berkinek van egy saját ingatlana egy luxuslakóparkban. Itt forgatták évekkel ezelőtt a TV2 Édes Élet című realityjének részeit, és itt élt sokáig Pamela és Nati is Krisztiánnal hármasban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?