SZTÁR

Hoppá, Szabó Ádám máris gyereket szeretne?

Szabó Ádám arról mesélt a Life Tv Bréking címû mûsorában, hogy véget ért nála az a korszak, amikor csak kalandozik. Feleséget és gyereket szeretne.
  • Szerző:

Szabó Ádám elmondása szerint most már szeretne megállapodni, megtalálni a nagy ôt. A 28 éves énekes arról beszélt, hogy úgy érzi, elérkezett abba a korba, amikor már családot szeretne. Az igazi megtalálására van egy saját módszere, amivel kiszűri azokat, akik nem gondolják ko­molyan vele.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Mindig az volt a komoly kapcsolat, ha az első randin nem volt szex. Ha a második, harmadik randi után történt meg, az végül mindig komoly lett – mondta Ádám. – Én olyannal tudnék most tervezni, aki nem adja be a derekát rögtön – tette hozzá az énekes, aki azt is ki­emelte, hogy nincs azzal semmi gond, hogy ha valaki könnyen odaadja magát, de ő most nem ilyen lányt keres.

Szabó Ádám

”Nem fogok erőszakosan keresgélni. Jól érzem magam így, ha pedig jön a nagy ô, akkor én már gyereket szeretnék tőle. Már 29 leszek, szeretnék lassan családot„ – jelentette ki Ádám, aki arról végül nem beszélt, hogy az igazi keresése hogyan halad, de a jelek szerint még van esély, hogy meghódítsák a szívét – írta meg a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?