LELKIZŐ

Horváth Charlie: Amikor Fecó nem hívott a születésnapomon, tudtam, hogy baj van

Az énekes összetört, miután megtudta, hogy közeli barátja, Balázs Fecó elment. Gyakran beszéltek telefonon és már tervezték az újabb találkozást...
  • Szerző:

Horváth Charlei összetört, miután pénteken megtudta, hogy alig pár nappal Benkő László halála után elment Balázs Fecó is, akihez szintén szoros barátság fűzte. Charlie utoljára két héttel születésnapja előtt beszélt a Koral legendás frontemberével, de az akkor megbeszélt találkozóra már nem kerülhetett sor.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Zih Zsolt

„A barátságunk lényegében akkor kezdődött, amikor tizenöt év után 1989-ben hazatértem. Rengeteget koncerteztünk együtt, sőt az utolsó lemezén én is énekeltem vendégművészként. Gyakran beszéltünk telefonon és imádtam a humorát. Legutóbb a születésnapom előtt két héttel hívott és megbeszéltük, hogy összejövünk egy kicsit dumálni. Ez a találkozás sajnos már nem jöhet össze. Akkor éreztem, hogy valami nem stimmel, amikor a születésnapomon nem érkezett tőle a szokásos hívás”- kezdte lapunknak Charlie, akit mélyen elszomorítottak az utóbbi napok történései.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Végtelenül elkeserít a felismerés, hogy az a generáció, aki megharcolt itthon a zene szabadságáért, szép lassan elmegy… Most csak az vigasztal, hogy odafent összejön egy olyan csapat, akikkel majd alapíthatunk egy igazán jó zenekart...”- mondta szomorúan az énekes.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?