Létrehozva: 2019.09.28.

A hajszán múlott az Ázsia Expressz szerelmespárjának eljegyzése

Dávid az egész stábot és persze Grétát is megríkatta, amikor az utolsó hajsza napján váratlanul letérdelt szerelme elé, és belekezdett hosszú monológjába.

Meggyes Dávid fél évvel az ázsiai kaland előtt már eltervezte, hogy megkéri szerelme, Horváth Gréta kezét. Így éppen kapóra jött a különleges utazás, elrejtette hát a gyűrűt és heteken át várta az alkalmas pillanatot, ami végül Thaiföldön, Sukhothai ősi királyságának falai közt érkezett el.

„Az egyik rövidnadrágom zsebében rejtettem el gyűrűt, és már az első héten Srí Lankán is folyamatosan kerestem a megfelelő helyszínt és pillanatot, de valahogy olyan rohanás volt minden, hogy egy idő után le is tettem a dologról. Tulajdonképpen el is felejtettem az egészet. Még szerencse, hogy azt a gatyát nem ajándékoztam el véletlenül a hetek alatt”

- kezdte nevetve Dávid, aki egy dologban biztos volt, Indiában semmiképpen sem akar letérdelni szerelme elé.

„Ahogy haladtunk előre a játékban, egyre sürgetett az idő, több olyan meseszép helyszínen is jártunk, ahol csodálatos lehetett volna a lánykérés, de olyan tempó volt, hogy egyszerűen nem volt erre idő. Indiában pedig borzasztóan éreztem magam. Nem volt nap, hogy ne hánytam volna és az a mérhetetlen szegénység is lehangolt, amit látnunk kellett. Valahogy nem akartam, hogy egy ottani emlékünk legyen a lánykérés, mert hogy őszinte legyek, semmire nem szeretnék emlékezni az ott történtekből”

– mesélte a Ripost-nak Dávid, akit végül megsegítettek az égiek és az Ázsia Expressz hajrájában kínáltak neki lehetőséget Thaiföldön.

„Ha a pénteki hajszán részt kellett volna vennünk, szinte biztos, hogy nem jött volna össze a lánykérés. De mivel órákon át csak ketten maradtunk a meseszerű Sukhothaiban, hirtelen minden adott lett. Bejutottunk a döntőbe és ott álltunk a világ egyik legszebb helyén. Hálát adtunk egy Buddha szobor előtt, majd letérdeltem és… Azt sem tudom, mit mondtam. Csak arra emlékszem, hogy még a kérdést sem tettem fel, de Grétából már kitört a sírás és a nevetés és igent mondott”

– emlékezett a nagy pillanatra Dávid, aki azt is elárulta, mikorra tervezik az esküvőt.

„Gréta szinte minden nap tesz utalást arra, hogy mikor is kéne összeházasodnunk, de nem találtuk még ki az időpontot. Csak azt tudjuk, hogy valamikor jövőre házasodunk össze, és hogy minden olyan lesz, amilyennek ő kislánykorában megálmodta. Számomra az a fontos, hogy ő boldog legyen. Egy biztos: előttem a szüleim példája lebeg, akik 1975-ben házasodtak össze és azóta is együtt vannak jóban, rosszban. Én életemben csak egyszer szeretném kimondani az igent és ez az igen Grétáé…”

– jelentette ki Meggyes Dávid.

Másolattal kérte meg szerelme kezét

Meggyes Dávid előrelátó és tervező típus, így arra is felkészült, hogy Ázsiában akár el is vesztheti az eljegyzési gyűrűt. Éppen ezért egy, a választott ékszerre nagyon hasonlító gyűrűt rejtegetett a heteken át tartó játék alatt.

„Az igazi eljegyzési gyűrű egy meseszép gyémántköves darab, amit még véletlenül sem utaztattam ki Ázsiába, hiszen biztos megőrültem volna, ha elhagyom. Ráadásul egyedi darab, amibe Gréta azonnal beleszeretett, amikor egy alkalommal az ékszerésznél nézelődtünk. Tudtam, hogy szeretné, mert amint meglátta, szabályosan leizzadt”

– mesélte Dávid.

„Hónapokig spóroltam rá, így jobb helyen volt a lakásban elzárva, mint a zsebemben. Arról nem beszélve, hogy ha Gréta nemet mondott volna, az a kis másolat remek cserealap lett volna Ázsiában egy fuvarra, vagy kajára”

– nevette el magát a vőlegény.

Ha nincs Ázsia, akkor is romantikusan alakult volna a lánykérés

Dávid már jóval azelőtt elkezdte szervezni a tervezett eljegyzés részleteit, hogy megtudta volna, Grétát és őt felkérik az Ázsia Expressz 2 kalandjára. Már bele is kezdett a szervezésbe, melybe bevonta a fiatal lány teljes baráti körét és egy mozi személyzetét is. Az volt a terve, hogy moziba viszi párját, ahol a reklámblokk egy részében lejátszottak volna egy rövidfilmet, melyen a színészbarátok segítségével életre kelnek kapcsolatuk jelentősebb pillanatai, majd elhangzik a kérdés: Leszel a feleségem? A romantikus ötletet végül éppen a TV2 felkérése írta át, hiszen Dávid úgy gondolta, hogy a világ másik felén közösen megélt kalandok helyszíne között biztosan talál olyan pillanatot, ami überelheti a mozis lánykérést.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megdöbbentő, új képeken a Melrose Place sorozat egykor gyönyörű színésznői

origo.hu

Egyre többen halnak meg szex közben, és már kezdik sejteni, miért

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

ripost.hu

Dühöngött és sírt Harry herceg, ez volt az utolsó csepp a pohárban

magyarnemzet.hu

Ütött a XV. kerületi gyermekfelügyelő, ha a gyerekek nemet mondtak a szexre

origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja