HŰHA

Lesz még esküvő? Meglepő kijelentést tett Dobó Kata

A színésznő csak egyszer állt oltár elé.
  • Szerző: RIPOST

Dobó Kata legutóbbi kapcsolata is zátonyra futott, Zsidró Tamással három év után intettek búcsút egymásnak. Bár az esküvőig nem jutottak el, sokáig úgy tűnt, hogy a mesterfodrász oltár elé kísérheti Katát. Ennek ellenére Kata bizakodó, ugyanis különös kijelentést tett a NőComment! vasárnap adásba kerülő műsorában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nekem egyetlen egy esküvőm volt. Eddig...” – jegyezte meg nevetve Kata, amit a többi női vendég is egy mosollyal nyugtázott. A színésznő ezek után elmesélte, első esküvője annyira titkos volt, hogy még a szülei sem tudtak róla.

„A miniszter félrelép című filmet forgattuk, és akkoriban a papírok miatt az esküvő előtt három hónappal be kellett jelentkezni, amit mi meg is tettünk. A forgatásról úgy kértem el magam, hogy egy barátnőm lagzijába megyek, ahol én leszek a tanú. Elengedtek egy másfél órára, aztán mentem is vissza dolgozni. Nagyon romantikusan éltük meg, az egy boldog pillanat volt. Bár a szüleim sem tudtak róla, azt a végén nehezményezték egy kicsit” – emlékezett vissza Kata, aki 1997-ben Vermes Dávidnak mondta ki a boldogító igent, ám mindössze csak egy évig voltak házasok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?