HŰHA

A botrány folytatódik: Ambrus Attila kitálalt Tvrtkóról!

A Viszkis és a mûsorvezető az ATV-n, élő adásban vesztek össze, Ambrus vérig sértődött.
  • Szerző: Ripost

Amikor Ambrus Attila kedd reggel az ATV Start Plusz vendégeként bement a stúdióba, még nem is sejthette, hogy az ártatlannak induló beszélgetés csúnya véget ér majd. Az adásban ugyanis az egyik műsorvezető, Vujity Tvrtko kemény szavakkal illette az egykori Viszkist, aki - szerinte - ártatlan emberek pénzét tette magáévá.

A Viszkis megvédte magát, ám látszott, rossz szájízzel hagyja el a stúdiót. Később kiderült, hogy bőven van még mondanivalója.

"Évekkel ezelőtt a börtönben láttam a tévéműsorait, amikben ő próbált velem szemben erkölcsi magaslatokból beszélni. Néhányszor csúnyán belém állt, úgy minősített, hogy én nem tudtam neki válaszolni. Nem vagyok büszke arra, amit korábban csináltam, leültem érte a büntetésemet, viszont az nem működik, hogy ez az ember leszedi rólam a keresztvizet.

Már évek óta azon agyaltam, hogyan tudok revansot venni rajta, eredetileg le akartam szedni a sapkáját, de egy ügyvéd felvilágosított, hogy ez is büntetőjogi kategóriába esik

- mondta el a Borsnak Ambrus, akinek végül nem kellett semmit tennie, Tvrtkó magától kezdeményezte a vitát.

A kezdeti dühöt aztán további heves szavak követték, Ambrus kitálalt a lapnak, és végre talán kiadhatta a sok év keserűségét, amit Tvrtkó okozott neki.

Már hánytam attól, hogy ő évek óta belém törli a lábát, miközben álságos dumákkal próbálja eladnia az embe­reknek a sz*ros történeteit.

Próbáltam a helyzetet kulturáltan megoldani, de már a felvezetőjében azt mondta, hogy én másoknak, többek között neki is elloptam a pénztárcáját. Azt nem értem, hogy aki a saját nevét nem meri felvállalni, az miért támad úgy embereket, hogy azok nem tudják megvédeni magukat.

A szememben ő egy hiteltelen senki, nem adok egy évet, és innen is kirúgják, ahogy Amerikából is hazatántorgott!

A Bors kereste az ügyben a Tvrtkót is, ám ő - bár látta a neki címzett üzenetet - nem reagált a megkeresésre.

És ezeket olvastad már?